24. september 2020
Her drev Michael Henriksen sin store vognmandsforretning CityContainer. Nu er bygningen overtaget af entreprenør Jens Christian Bundgaard.
Her drev Michael Henriksen sin store vognmandsforretning CityContainer. Nu er bygningen overtaget af entreprenør Jens Christian Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tømrerfirma køber kendt domicil i Farum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tømrerfirma køber kendt domicil i Farum
Furesø - 28. januar 2020 kl. 12:46
Af Henrik Helmer Petersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

JCB Gruppen med tømrermester Jens Christian Bundgaard i spidsen og 23 medarbejdere har købt CityContainers domicil på Farum Gydevej i Farum.

JCB Gruppen er dermed flyttet ind på en adresse og i et hus, som de fleste i Farum og også mange andre kender. Det var på Farum Gydevej 62, at vognmand Michael Henriksen fik sit firma CityContainer til at blomstre til en særdeles stor virksomhed. CityContainer stod i mange år for renovationen i Farum, man står stadig for renovationen andre steder, og man håndterer affald for mange.

Firmaets daværende ejer kom i vælten som følge af sit venskab med Peter Brixtofte, som Michael Henriksen forsøgte at beskytte mod pressen, da glasbilledet af Peter Brixtofte brast.

Siden omkom Michael Henriksen i en tragisk helikopterulykke, og CityContainer er siden kommet på nye hænder. I dag med kontor på Hørmarken i Farum.

Jens Christian Bundgaard har de forgangne cirka ti år drevet sin tømrer- og entreprenørvirksomhed på Tofteengen i Lynge. I et lejemål hos Dansk Politi, der nu selv skulle bruge bygningerne i Lynge.

- Derfor måtte vi flytte, og derfor har vi købt bygningen på Farum Gydevej. P-pladsen bag bygningen lejer vi så ud til CityContainer, som fortsat holder sine biler her, fortæller Jens Christian Bundgaard.

Aalborg
Han startede i sin tid som tømrermester i Aalborg, og for cirka ti år siden flyttede han firmaet til Nordsjælland. Han driver JCB Gruppen, JCB Ejendomme, JCB Tømrer og Snedker og JCB Security, der alle er samlet på den nye adresse i Farum.

Jens Christian Bundgaard er også en diskret tømrermester, og han fortæller hvorfor:

- Vores primære virke er at stå for totalentrepriser for det offentlige, for politiet og for forsvaret blandt andet. Det forudsætter ofte, at vi går lidt stille med dørene med hensyn til, hvad vi laver. Ofte inkluderer arbejdet også, at vi sikrer bygninger med skudsikkert glas og terrorsikring.

- Vi har ingen private kunder, fortæller Jens Christian Bundgaard.

23 ansatte
Hans firma beskæftiger 23 medarbejdere, og seneste regnskab er fra 2018. Her lander JCB Tømrer og Snekdker ApS et overskud på godt otte millioner kroner, hvilket Jens Christian Bundgaard kalder meget tilfredsstillende.

Har debatten om sexisme taget overhånd?