2. marts 2021
Sådan så det ud, da Falck stod for hurtigtest i Farum Arena. Nu bliver det med en anden udbyder. Foto: Jan F. Stephan
Sådan så det ud, da Falck stod for hurtigtest i Farum Arena. Nu bliver det med en anden udbyder. Foto: Jan F. Stephan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Testcenter genopstår i Farum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Testcenter genopstår i Farum
Furesø - 19. februar 2021 kl. 10:45

Furesø Kommune har lavet en aftale med Region Hovedstaden, som betyder, at testcentret i Farum Arena nu genopstår. Det er Copenhagen Medical, der nu vil stå for at lave hurtigtest alle ugens dage.

"Vi har arbejdet hårdt for, at der kunne genopstå et hurtigtestcenter i Farum Arena efter, Falck måtte lukke deres. Det er lykkes nu! Det er jeg meget tilfreds med. Vi har fået en aftale, der sikrer, at borgere kan blive testet alle ugens dage fra morgen til aften", siger Furesøs borgmester Ole Bondo Christensen (S) i en pressemeddelelse.

Der er åbent fra kl. 8-20 alle ugens dage allerede fra fredag den 19. februar 2021. Der er ingen slutdato på aftalen. Tilbuddet er for alle borgere fra 12 år. Det er uden tidsbestilling, men husk at medbringe dit sundhedskort. Testsvar fremsendes pr. sms til din mobiltelefon efter ca. 15 min.

Udover hurtigtest i Farum Arena, kan alle borgere fra 2 år PCR-testes i Værløse hver uge. Dage og tidpunkter skifter fra uge til uge. Alle tidpunkter og datoer kan findes på furesoe.dk/corona. lmv

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?