14. oktober 2019
Formand Kristian Kristensen med Furesø Teaters program for sæsonen 2019/20.
Formand Kristian Kristensen med Furesø Teaters program for sæsonen 2019/20.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teaterprogram med noget for enhver smag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teaterprogram med noget for enhver smag
Furesø - 22. maj 2019 kl. 13:37
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Knapt er tæppet gået for sidste forestilling i indeværende teatersæson, før Furesø Teater er på gaden med programmet for sæson 2019-20.

- Vi har i den forgangne sæson haft rigtigt pæne besøgstal til vores forestillinger i Galaksen, og det bekræfter, at Furesø Teater er en aktiv del af kulturudbuddet i Furesø Kommune. Vores nye program spænder vidt fra populære folkelige succeser til smallere forestillinger. Og vi har forsøgt at tilgodese både voksne og børn, forklarer Kristian Kristensen, formand for Furesø Teater, om baggrunden for sammensætningen af det varierede teaterprogram med i alt 18 forestillinger.

Igen i år starter sæsonen på Furesøens vover, når Furesø Teater tirsdag den 7. august får besøg af forestillingen 'Danner' og Det Flydende Teater, som denne dag afvikles hele to gange med afgang fra Furesø Marina. Forestillingen fortæller historien om Grevinde Danner, og hvordan hun gennem sit liv trodsede tidens forventninger og normer.

I alt 16 af de 18 forestillinger bliver afviklet i Galaksen, og det starter søndag den 22. september med kabaret forestillingen 'Ryg' med Bodil Jørgensen om komikeren Jørgen Ryg og hans monologer og sange. Den 29. september er det den humoristiske forestilling 'Svejk' om den stille modstand mod autoriteterne.

Anden halvdel af sæsonen starter den 5. januar, og det er med en rigtig opera, og det er noget nyt, som foreningen forsøger sig med.

- Det er 'Don Juan', som opføres som kammeropera - det vil sige med lidt færre musikere. Men alligevel vil man få en ægte operaoplevelse i Galaksen', forsikrer Kristian Kristensen.

Herefter går det slag i slag, indtil sæsonen slutter den 3. maj 2020 med 'Fru Sauterne' baseret på folkekære Kim Larsens store sangkatalog.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede