2. december 2020
Karsten Engmann Jensen har flyttet sin virksomhed Pengeministeriet fra Flyvestation Værløse til Kirke Værløsevej.
Karsten Engmann Jensen har flyttet sin virksomhed Pengeministeriet fra Flyvestation Værløse til Kirke Værløsevej.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TV-værtens pengeministerie rykker ind på de bonede gulve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV-værtens pengeministerie rykker ind på de bonede gulve
Furesø - 02. februar 2020 kl. 17:58
Af Mikkel Kjølby

TV-værten Karsten Engmann Jensens rådgivningsvirksomhed Pengeministeriet er på godt et år vokset fra to til ni medarbejdere, og væksten forventes at fortsætte.

Nu rykker virksomheden fra kontorerne på Flyvestation Værløse til Kirke Værløsevej i Værløse.

- Vi var i starten skeptisk over at flytte ind så flot en bygning og så oven i købet med bonede gulve. Egentlig ønskede vi at blive i de gamle lokaler, så vi undgik flyttekuller, forklarer Karsten Engmann Jensen, som retter en stor tak til Per Nygaard Ejendomme, som både gav et meget flot tilbud på selve lejemålet, men også kastede mange ressourcer i, at modernisere de nye lokaler.

- Det er lige før, at vi bor for pænt til at vi troværdigt kan forklare folk, at vi tjener penge til vores kunder, så de undgår dumme udgifter til deres bank, forklarer Karsten Engmann Jensen.

Han lægger netop stor vægt på, at hans økonomiske rådgivning skal være personlig, uvildig og på alle måder være anderledes end den oplevelse folk er vant til i en traditionel bank.

- Hos os kommer unge mennesker, som ønsker at skabe en god økonomisk fremtid, Der kommer forældre døjer med boliggæld og krav om øget opsparing til pension, og der kommer ældre mennesker, som gerne vil have det bedste ud af deres pension. Alle kan få glæde af lidt økonomiske bøje-strækøvelser på samme måde, som det de gør med deres fysik i træningscentret, som er blevet vores nye nabo, siger Karsten Engmann Jensen.

Karsten Engmann Jensen har skrevet flere bøger om opsparing, investering og privatøkonomi. I alle bøger har han lagt stor vægt på, at livsønsker skal spille en væsentlig rolle, når man håndterer pengesager. Meget sigende har en af bøgerne titlen - Overskud til familie, fritid og forbrug.

- Jeg arbejder tre minutter fra mit skønne hjem, som jeg har bygget og tre minutter fra skovene, hvor jeg tilbringer meget af min fritid på min cykel, forklarer Karsten Engmann Jensen, som lægger stort vægt på, at penge ikke bare er bare penge.

- Penge er smøremidlet der kan opfylde vores ønske om frihed. Det handler ikke om, hvor rige vi er, men meget mere om, hvorvidt vi føler os frie og trygge med de økonomiske rammer vi har

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?