17. maj 2021
Heidi Frederikke Sigdal går ind i bestyrelsesarbejdet i Hareskov IF Fodbold, hvor Jim Midjord er formand. Arkivfoto: Kenn Thomsen.
Heidi Frederikke Sigdal går ind i bestyrelsesarbejdet i Hareskov IF Fodbold, hvor Jim Midjord er formand. Arkivfoto: Kenn Thomsen.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TV-vært træder ind i fodboldbestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV-vært træder ind i fodboldbestyrelse
Furesø - 13. april 2021 kl. 16:43
Af Mikkel Kjølby

I forbindelse med den ordinære generalforsamling i Hareskov IF Fodbold er TV-værten Heidi Frederikke Sigdal blevet valgt ind i bestyrelsen.

Heidi Frederikke Sigdal spillede selv fodbold i sin ungdom på Fyn og har de seneste år været engageret i hjembyen Hareskovs fodboldklub, Hareskov IF, ikke mindst omkring pigefodbolden, som spiller en stor rolle i klubben.

- Heidi Frederikke får en rolle omkring klubbens kommunikation, og så skal hun være med til at skabe gode forhold for både piger og drenge i klubben. Hun har et kæmpe hjerte for fodbold. Det vil klubben drage nytte af, fortæller formand Jim Midjord.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?