2. juni 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succesen fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succesen fortsætter
Furesø - 21. oktober 2019 kl. 20:04
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Furesøs lokale reparationscafé, der slog dørene op for første gang i lørdags i Satellitten, Værløse, var en stor succes.

De seks frivillige reparatører var passende travlt beskæftiget med dagens i alt 17 indleverede opgaver, og det summede af liv på en rigtig hyggelig måde. Imens man sad og ventede, kunne man tage kaffe, te og kage - og hjemmebagte boller

- Kun få ting måtte blankt afvises - alle, fordi de simpelthen ikke kunne skilles ad, en Butler kaffemaskine, en Kenwood køkkenmaskine og en Nespresso-kaffemaskine fra Kina. I alle støvsugere kan ledningsoptrækket blive for slidt til at kunne repareres, men stort set resten af opgaverne skabte glade ejere, der gik hjem med deres Electrolux-støvsuger, tre par bukser, to jersey-bluser, en jakke samt en kaffekværn der blev loddet og som nu fungerer igen efter kyndig hjælp, fortæller Jane Lindum.

- I andre tilfælde kunne reparatørerne præcist anvise hvad der må skaffes af ejeren til næste gang, og det gave også tilfredshed. En drivrem er ikke bare en drivrem! Men derimod er det en rigtig god ide at fjerne batterierne når ens elektriske udstyr ikke bruges i længere tid. Alle opgaverne blev vejet, og på de tre timer lykkedes det at redde 59 kg affald - her er dog medregnet de maskiner, som afventer rigtige reservedele, forklarer Jane Lindum.

Reparationscaféen gentager succesen lørdag 26/10 og 9/11, igen fra 11 til 14.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?