24. september 2021
Stresslægen Trine Rønnov fra Farum holder webinar for stressramte på søndag den 23. oktober.
Stresslægen Trine Rønnov fra Farum holder webinar for stressramte på søndag den 23. oktober.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stresslægen går nye veje for at hjælpe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stresslægen går nye veje for at hjælpe
Furesø - 20. oktober 2016 kl. 12:05
Af Jimmy Rømer

Hvis du eller en du kender tidligere har været ramt af stress, og nu igen er på vej til at blive stresset, så er der hjælp at hente i stresslæge Trine Rønnovs nyeste tiltag, som er et gratis webinar. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Et webinar er et online foredrag, der foregår hjemme hos dig selv, på din computer. På den måde ønsker stresslæge Trine Rønnov fra Farum at nu ud til så mange mennesker som muligt.

10-12 procent af alle danskere har hver dag symptomer på alvorlig stress. Og hver fjerde sygemelding i Danmark skyldes stress. WHO mener, at stress bliver den største sundhedsmæssige udfordring i 2020.

Trine Rønnovs mission er at hjælpe til et liv uden stress. En at måderne at dele sine budskaber er altså via webinaret på søndag den 23. oktober klokken 11, hvor hun giver deltagerne de seks vigtigste trin til et liv uden stress.

Trine deler ud af sin viden og erfaringer som både læge, psykoterapeut og mindfulness instruktør, men også af sine egne personlige erfaringer med stress. Fordelen ved et webinar er, at man kan sidde hjemme og lytte og reflektere, og for mange er det derfor en tryg og rolig måde at sætte sig ind i ny viden om et sårbart emne.

Trine Rønnov driver virksomheden stresslæge.dk i Farum, hvor hun hjælper stressramte med at få livet tilbage - så de kan få en tilværelse uden stress.

- Jeg ved, det kan lade sig gøre at få et liv uden stress - og derfor brænder jeg for at hjælpe så mange som overhovedet muligt med at lykkes med at sige farvel til et stresset liv, siger hun.

Man kan tilmelde dig det gratis webinar her bit.ly/stresslægenswebinar

Efter webinaret vil der være et live kald for dem, der har lyst, hvor Trine svarer på spørgsmål.

Stemmer du til kommunalvalget i år?