21. oktober 2019
Bymidten er kulisse for Merete Pryds Helles seneste roman »Vi kunne alt«. Nu stiller forfatteren op til Lun på ord-festivalen i Galaksen den 18/19. januar. Foto: Kenn Thomsen.
Bymidten er kulisse for Merete Pryds Helles seneste roman »Vi kunne alt«. Nu stiller forfatteren op til Lun på ord-festivalen i Galaksen den 18/19. januar. Foto: Kenn Thomsen.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjerneforfatter vender hjem til Lun på ord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjerneforfatter vender hjem til Lun på ord
Furesø - 06. december 2018 kl. 13:20
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver stjernedrys med lokalt islæt, når Furesø Biblioteker for femte gang afvikler festivalen Lun på ord den tredje weekend i januar.

Forfatteren Merete Pryds Helle har vundet et utal af store priser. For romanen »Folkets Skønhed« vandt hun De Gyldne Laurbær og Politikens Litteraturpris. I sensommeren udkom efterfølgeren »Vi kunne alt«. Her har Merete Pryds Helle brugt sin barndoms oplevelser i nybyggerbyen Værløse som kulisse for et poetisk familiedrama.

Merete Pryds Helle har tidligere gæstet Lun på ord. Det var for to år siden. Nu vender hun tilbage til stor fornøjelsen for Camille Blomst fra arrangørgruppen.

- Allerede da jeg hørte, at bogen var på vej, kontaktede jeg forlaget, for det var oplagt at få Merete Pryds Helle på scenen i Værløse, siger Camille Blomst, som ikke følte sig sikker på, at forfatteren ville sige ja.

- Det er sindssygt modigt at stille sig op foran et publikum, man har skrevet om i sin bog. Man skal have et fantastisk sporg for at kunne skrive så smukt og noget der er så ulækkert. Hun er modig og dygtig, forklarer Camille Blomst.

Festivalens fulde program offentliggøres i næste uge, men det står fast at litterære stjerner som Elsebeth Egholm, Søren Ulrich Thomsen og Svend Aage Madsen er på programmet. Og så vil der traditionen tro være en række aktiviteter for publikum.

- I år er temaet tid. Tid er på en eller anden måde et kodeord, for den tid jorden har tilbage, fortæller Camille Blomst.

Der er gratis adgang til litteraturfestivalen Lun på ord.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede