24. januar 2019
Lige nu ser Hangar 3 trist og forladt ud, men planerne for fremtiden handler om liv og galde dage i det kommende fælleshus for Sydlejren.
gallery icon

Se billedserie

Lige nu ser Hangar 3 trist og forladt ud, men planerne for fremtiden handler om liv og galde dage i det kommende fælleshus for Sydlejren.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sportshal og fælleshus i Hangar 3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sportshal og fælleshus i Hangar 3
Furesø - 10. februar 2018 kl. 17:28
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I de kommende år vokser Jonstrup til næste dobbelt størrelse med næsten 500 huse i Sydlejren på den nedlagte Flyvestation Værløse.

De kommende borgere i området får lidt ekstra med i posen. Freja Ejendomme stiller efter aftale med Furesø Kommune den store Hangar 3 til rådighed for grundejerforeningen.

Nu er planerne for Hangar 3 blevet skitseret. På et møde sidste fredag blev planerne endeligt godkendt.

- Hangar 3 bliver renoveret og bygget om, så vi får to sportshaller, et selskabslokale og en lukket atriumgård. Den sidste tredjedel af bygningen bliver renoveret, så den er tæt, men der er ikke planlagt nogle funktioner i den. Planen er, at byggeriet skal stå færdig i begyndelsen af 2019, lyder det fra Søren Gabriel i Facebookgruppen: Sydlejren. Søren Gabriel er en af initivativtagerne til bofællesskabet Mageløse, som har købt området omkring kontroltårnet. Yderligere fire byggefelter er solgt til investorer.

Faciliteterne i Hangar 3 bliver ikke offentligt tilgængelige.

- Der bliver ikke tale om offentlige tilgængelige haller eller øvrige faciliteter, for det er beboerne i Sydlejren, der renoverer og driver hangaren. Forpladsen foran hangaren forbliver offentlig tilgængelig, og er en del af Kultur- & Fritidsaksen i Sydlejren, fortæller kommunikationskonsulent Rasmus Gorm Hansen fra Furesø Kommune.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk