19. september 2019
Solveig Bisgaard
Solveig Bisgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Solveg Bisgaard stopper som formand for Furesø Industri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solveg Bisgaard stopper som formand for Furesø Industri
Furesø - 09. maj 2019 kl. 10:54
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er sæson for udskiftning i de lokale erhvervsforeninger. Mikael Boutrup trådte tilbage som formand for Furesø Erhvervsforening, og Eva Vedel blev ny formand. Nu har formanden for Furesø Industri, Solveig Bisgaard, taget den samme belsutning som Mikael Boutrup.

- Det har været en lang og spændende rejse, men alting har sin tid, og nu er tiden kommet til at træde tilbage, siger Solveig Bisgaard og fortsætter:

- Foreningen kører godt - der sidder en god og særdeles kompetent bestyrelse, hvorfra der skal vælges en ny formand. Selv bliver jeg i bestyrelsen for at støtte den nye formand og sørge for at skiftet bliver så glidende, som muligt. Og naturligvis bliver der plads og rum til at den nye formand kan præge foreningen i den retning, han måtte ønske det.

Der er sket meget i de 13 år med Solveig Bisgaard som formand - Farum Industriforening er blevet til Furesø Industri, som konsekvens af kommunesammenlægningen.

- Furesø INDUSTRI koncentrerer sig om at forbedre virksomhedernes rammevilkår - det vil sige varetage virksomhedernes interesser overfor Furesø kommune især, men også i andre anliggender. Vi har sat vores aftryk på de gældende lokalplaner, vi har med succes arbejdet med trafikproblemer, parkeringsproblemer og ikke mindst dækningsafgift, men vi er ikke i mål endnu - der ligger masser af opgaver fremover og venter, den nye kommuneplan bare for at nævne en, siger Solveig Bisgaard.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede