16. oktober 2019
Søren Knap bliver 60 år.
Søren Knap bliver 60 år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søren Knap - 60 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Knap - 60 år
Furesø - 11. juni 2018 kl. 10:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Redaktionen
Aktiv i socialdemokratiets bestyrelse i Furesø, tidligere byrådskandidat for socialdemokraterne i Furesø. Natteravn og far til 3 teenage-drenge. Kunstmaler, forfatter og socialrådgiver Søren Knap fylder 60 år den 12. Juni. 2018.

Søren Knap er en ildsjæl, der er passioneret optaget af at hjælpe unge mennesker ud af forskellige former for misbrug. Han har gennem 25 år arbejder som leder af forskellige misbrugsafdelinger, både i privat og offentligt regi. Han har politisk været optaget af, at unge i Furesø ikke skulle henvises til gaden, og at der var gode fritidstilbud til unge bl.a skatere.

En af hans politiske mærkesager drejer sig om at indføre reel undervisning i folkeskolen, så de unge bliver klart og tydeligt oplyst om alkohol, hash og andre rusmidler. Han arbejder både lokalt politisk og via politikere i folketinget.

Han var en af de første unge vilde kunstnere omkring Cafe Sommersko, der brød ud af møljøet. Ændrede kursen og har ikke rørt en dråbe alkohol i knap 30 år. Til gengæld har han genoptaget maleriet på sine lidt ældre dage.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede