16. maj 2021
Projektleder Rune Christiansen, Freja ejendomme, kæmper videre med smertensbarnet Hangar 3. Utætheder i taget udskyder afleveringen af fælleshuset. Foto: Mikkel Kjølby
gallery icon

Se billedserie

Projektleder Rune Christiansen, Freja ejendomme, kæmper videre med smertensbarnet Hangar 3. Utætheder i taget udskyder afleveringen af fælleshuset. Foto: Mikkel Kjølby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smertensbarnet Hangar 3 er endnu ikke forløst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smertensbarnet Hangar 3 er endnu ikke forløst
Furesø - 20. april 2021 kl. 19:24

Af Mikkel Kjølby
Den ene familie efter den anden rykker for tiden ind i splinternye huse i Sydlejren på Flyvestation Værløse. Indenfor få år vil området være forvandlet til forladt militærbase til attraktiv forstad fordelt på fem byggefelter.

Midt i det hele finder man Hangar 3. Den 2000 kvadratmeter store flyhangar skulle efter planen være afleveret som fælleshus for grundejerforeningerne i Sydlejren for to år siden. Men fødslen af det store projekt med sportshal, aktivitetsrum, festhangar og sågar et atrie.er ikke gået efter planen.

Entreprenøren Strømberg & Sahl vandt opgaven med at udvikle Steenberg Archictects prospekt, men den 8. juni 2019 meddelte Statstidende, at: Strømberg & Sahl A/S - nu Selskabet af 23/7 2019 A/S - er under konkursbehandling.

Tilbage stod Freja ejendomme en ufærdig hangar.

- Det har været en meget lang proces, og vi er stadigvæk i gang. Vi er ved at få de allersidste ting på plads. Det drejer sig om tilgængelighedsforhold på parkeringspladsen, placeringen af handicaptoilettet, samt niveauforskel ved indgangsdøren. Desuden har vi ved en gennemgang registreret utætheder i taget, fortæller Rune Christiansen, projektleder for Freja ejendomme.

Overdragelsen til grundejerforeningerne må vente lidt endnu.

- Vi vil fortsat overdrage hangar 3 til brugerne, som er beboerne i området. Det afvneter, at vi får lavet taget, siger Rune Christiansen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?