14. december 2017
Når Furesø Kommunes rådhus indvies lørdag den 7. oktober er en af de nye ting ved rådhuset ophængningen af to klimamalerier skabt af billedkunstneren Robert Røssell.De to værker, der er er 140 x 180 cm, ophænges i atriumgården over indgangen til den nye byrådssal i rådhuset.
Når Furesø Kommunes rådhus indvies lørdag den 7. oktober er en af de nye ting ved rådhuset ophængningen af to klimamalerier skabt af billedkunstneren Robert Røssell.De to værker, der er er 140 x 180 cm, ophænges i atriumgården over indgangen til den nye byrådssal i rådhuset.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sløjfen bindes med festdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sløjfen bindes med festdag
Furesø - 21. september 2017 kl. 15:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FURESØ: Ti år efter tvangsægteskabet mellem Farum og Værløse indvies det fælles rådhus på Stiager i Værløse.

Det sker lørdag den 7. oktober, hvor Sløjfen mellem de to gamle kommuner bindes. Det nye rådhus har nemlig fået navnet »Sløjfen«.

Åbningen markeres ved at invitere den årlige forenings- og kulturfestival og det nye folkemøde indenfor i huset ved selve indvielsen.

Når først snoren er klippet den 7. oktober til det nye rådhus, kan alle fremmødte borgere opleve en lang række af Furesøs foreninger i årets forenings- og kulturfestival, ligesom de kan deltage i politiske debatter om Furesøs fremtid i det nye folkemøde.

Alle foreninger kan fra årsskiftet booke lokaler til deres aktiviteter på rådhuset. Tue Bertelsen, der er formand for Kulturelt Samråd, som arrangerer forenings- og kulturfestivalen, mener festivalen får nogle attraktive rammer på Sløjfen.

- Selvfølgelig skal vi prøve at have forenings- og kulturfestivalen i borgernes hus. Det flotte nye atrium, som binder bygningen sammen bliver en interessant ramme, hvor man kan møde de enkelte foreninger i mødelokalerne, men også mødes ude i selve atriet i mere uformelle rammer, fortæller Tue Bertelsen.

Det nye Furesø Folkemøde, som arrangeres af de lokale partiforeninger kan opleves i den nye byrådssal og kantine, hvor dagen vil byde på forskellige debatter om aktuelle emner. Den konservative borgmesterkandidat Lars Carstensen er initiativtager til folkemødet.

- Det er en rigtig god ide, at vi her det første år giver de besøgende til både og forenings- og kulturfestivallen og rådhusindvielsen mulighed for at opleve nogle spændende debatter i Furesø Folkemøde. Der bliver mulighed for stille spørgsmål i paneldebatter, men også at møde politikerne én til én til en mere direkte dialog, siger Lars Carstensen.

På dagen for de tre arrangementer kan de fremmødte borgere også opleve uddelingen af kommunens kulturpris, som går til en ildsjæl, der har sat sit aftryk på Furesøs kultur.

Medarbejderne er allerede rykket ind på rådhuset. Det skete den 11. september.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk