6. december 2020
Jesper B. Korndal udgav forrige år digtsamlingen »3520 Farum«. Nu har han modtaget et skulderklaplegat. Foto: Kenn Thomsen.
Jesper B. Korndal udgav forrige år digtsamlingen »3520 Farum«. Nu har han modtaget et skulderklaplegat. Foto: Kenn Thomsen.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skulderklap til lokal poet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skulderklap til lokal poet
Furesø - 17. november 2020 kl. 06:05
Af Mikkel Kjølby

Manden bag hjemstavnsdigtsamlingen »3520 Farum«, Jesper B. Korndal fik sig i sidste uge noget af en herlig overraskelse.

Fagforbundet Danske Skønlitterære Forfattere uddelte en række såkaldte Skulderklaplegater. Et af dem gik til Jesper B. Korndal.

- Det er noget af et skulderklap. En eller anden forfatter har indstillet mig til legatet. Jeg ved ikke hvem. Det er lidt spændende, siger Jesper B. Korndal.

Der er tale om et ganske pænt beløb.

- Jeg skal forsøde livet for familien lidt og invitere fruen ud at spise, men hovedparten bliver lagt til side til kommende bogprojekter, fortæller Jesper B. Korndal.

Han arbejder som underviser i poesi, men har altid gang i bogprojekter.

- Jeg er i gang med digte til en fotopoesibog. Martin Dybdal tager billeder omkring Søerne i København. Der har jeg boet, og jeg tager gerne tilbage gennem digte, forklarer Jesper B. Korndal.

Bogen udkommer til næste år.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?