6. april 2020
Skovrider Kim Søderlund er flyttet til Dyrehaven. Nu har Freja Ejendomme sat huset på Fægyden til salg. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Skovrider Kim Søderlund er flyttet til Dyrehaven. Nu har Freja Ejendomme sat huset på Fægyden til salg. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skovridergård klar til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skovridergård klar til salg
Opdateret 23. januar 2020 kl. 13:18
Furesø - 23. januar 2020 kl. 12:03
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et af områdets mest markante huse er sat til salg til den nette sum af 14 mio. kr.

Det er statens ejendomsselskab Freja Ejendomme, som har sat huset på adressen Fægyden 1 i Værløse til salg. Huset ligger lige i udkanten af Værløse med have ud til Hareskoven.

Huset og de tilhørende kontorbygninger har i årevis dannet rammen om Naturstyrelsens aktiviteter i området. Skovrider Kim Søderlund og hans familie har boet i huset fra 1996 frem til sidste år.

At huset er blevet ledigt, skyldes en omstrukturering i Naturstyrelsen. Kim Søderlunds distrikt Region Østsjælland er lagt sammen med REgion Hovedstaden, og det nye hovedkvarter er i Dyrehaven. Skovrideren har bopælspligt og er således flyttet med til Dyrehaven.

Ejendommen på Fægyden er på 261 kvadratmeter, dertil kommer en kontorbygning på 387 kvadratmeter. Grundarealet er på 7.348 kvadratmeter.