16. oktober 2019
Udstillingshuset Skovhuset ved Søndersø vil gå nye veje for udvide publikumsgrundlaget.
Udstillingshuset Skovhuset ved Søndersø vil gå nye veje for udvide publikumsgrundlaget.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skovhuset vil åbne sig for børnefamilier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skovhuset vil åbne sig for børnefamilier
Furesø - 10. juni 2018 kl. 13:29
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nye vinde blæser ved Skovhuset, hvor de besøgende kan se frem til flere tilbud til børnefamilier og skoler, kulturelle events og eksperimenterende udstillinger. En ny visuel profil er første skridt på vejen.

En ny vision for Skovhuset skal sætte retningen, når nye kræfter nu og i de kommende år tager fat på at udvikle Skovhuset til en endnu vigtigere kunstaktør i kommunen, end huset er i dag.

- Vi vil gerne skabe flere kreative aktiviteter for børnefamilier og skolebørn og samarbejde med unge om eksperimenterende kunstudstillinger, fortæller Skovhusets leder Annette Lindroos

Skovhuset arbejder også på en ny visuel profil samt en udvidelse af café og butik.

De nye tiltag kommer i forlængelse af de nye kræfter, der er kommet til huset siden sidste sommer. Udover Skovhusets nye leder Annette Lindroos' tiltrædelse har bestyrelsesformanden gennem de sidste 14 år, Henning Bek, overladt styrepinden til Hanne Rude Petersen. Samtidig har Skovhusets Venner fået en ny profil i front, nemlig Jesper Christensen som afløser David Holst.

De nye vinde i Skovhuset har endvidere givet anledning til ændringer i vedtægter og driftsaftalen med Furesø Kommune. Det betyder blandt andet, at Skovhuset fortsat får et ekstraordinært tilskud de næste tre år af Furesø Kommune til udvikling af nye tiltag indenfor kulturen.

Udvalget for Kultur, Fritid & idræt godkendte tiltagene med stor tilslutning, og udvalgsformand Tine Hessner er begejstret for de nye planer med Skovhuset.

- Der er både aktiviteter for og af børn og unge og et ønske om at samarbejde om de mange kulturelle events, der er i Furesø Kommune. Det passer smukt ind i Udvalgets arbejdsprogram og fastslår Skovhusets vigtige rolle som kunstaktør i kommunen. Jeg glæder mig til at se visionerne ført ud i livet i de kommende år, siger Tine Hessner.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede