19. maj 2019
Wally and Whiz stillede skoleeleverne den opgave at hjælpe til med idéer til, hvordan virksomheden øger salget til aldersgruppen 12 til 18 år. Arkivfoto
Wally and Whiz stillede skoleeleverne den opgave at hjælpe til med idéer til, hvordan virksomheden øger salget til aldersgruppen 12 til 18 år. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoleelever i aktion for firmaer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleelever i aktion for firmaer
Furesø - 08. januar 2019 kl. 08:59
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vingummisalg, robotter og projektoversigt i konsulentvirksomheder er nogle af de ting, som eleverne i Furesøs 7. klasser skal bryde deres hjerner med i de kommende uger.

Det sker i forbindelse med den fjerde udgave af Furesø InnovationsProjekt. Det blev skudt i gang ved et stormøde for 500 elever fredag den 4, januar i Galaksen.

De fire lokale virksomheder - Wally & Whiz, Shape Robotics, Ingholt Consult ApS og Furesø Kommunes By og Miljøafdeling - deltager med hver deres unikke case. Eleverne skal blandt andet foreslå løsninger til, hvordan en brugervenlig projektoversigt hos Ingholt Consult ApS, rådgivende ingeniører i byggeri og anlæg, kan se ud.

- Hos Ingholt Consult ApS er vi fulde af forventninger til elevernes kreative bud på løsninger, der vil kunne skabe værdi for os i en travl virksomhed med mange store projekter, siger Pia Steensen, markedskonsulent og PQ-ansvarlig fra Ingholt Consult ApS.

Eleverne vil i løbet af januar besøge eller få besøg af den virksomhed, de samarbejder med. Formålet med FIP er nemlig at give eleverne mulighed for at arbejde med innovation i relation til virkeligheden og derigennem også styrke kendskabet til det lokale erhvervsliv. Eleverne vil igennem forløbet arbejde med kompetencer som samarbejde, kommunikation, præsentation, IT og fælles opgaveløsning på tværs af skolerne.

- Unge ser muligheder og løsninger, hvor voksne ser problemer. Vi vil gerne vise de unge, at vi tror på dem og deres ideer. Virksomhederne byder ind med rigtige problemstillinger, som de ønsker de unges hjælp til at løse«, siger Udvalgsformand Henrik Poulsen (S).

En endelig vinder kåres til finalen i Farum Arena d. 1. februar og går derfra videre til CRAFT, DM i Digitale Skills, d. 13. marts.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede