17. december 2017
Rideskolen Farum Islænderliv er kede af hærværk mod 250 høballer. Høet begynder nemlig at rådne, når der kommer hul på en ilttæt wrapballe.
Rideskolen Farum Islænderliv er kede af hærværk mod 250 høballer. Høet begynder nemlig at rådne, når der kommer hul på en ilttæt wrapballe.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skar hul på rideskoles 250 høballer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skar hul på rideskoles 250 høballer
Furesø - 08. august 2017 kl. 15:35
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lise Schack-Lindhardt blev noget chokeret, da hun søndag gik på marken for at hente hø til sine heste på sin rideskole, Farum Islænderliv på Lillevangsvej.

Hun opdagede, at der - formentlig med en stor hobbykniv - var skåret hul på alle 250 høballer på den nærliggende mark, og hun har meldt det til politiet og betragter det som et tab i størrelsesordenen 150.000 kr. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Høet er beregnet som vinterfoder til de 60 islænderheste på rideskolen, hvor alt foregår via frivillig arbejdskraft, og som ifølge Lise Schack-Lindhardt i forvejen har svært ved at få det hele til at løbe rundt. Derfor gør hærværket på høballerne i den grad ondt.

- Der er to ting i det. Vi har forsøgt at lappe hullerne i ballerne, men det er ikke sikkert, at det rækker til at redde dem. Det er en maskinstation, der har presset og samlet høet i ballerne i ilttætte poser, og når det går hul på dem, begynder høet at rådne, fortæller Lise Schack-Lindhardt.

Det andet forhold, gør hende ked af det, er, at hun frygter, at ugerningen, der fandt sted natten mellem lørdag og søndag, vil få en fortsættelse.

- Det er nok ikke drengestreger når man tager ud på en mark udenfor byen og systematisk med kniv laver hul på 250 wrapballer hø. Hvad bliver det næste: forgiftede heste - eller at hegnet til hestene bliver klippet op? kommer det fra Lise Schack-Lindhardt, indehaver af rideskolen for handicappede og børn.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk