24. marts 2019
Ugur og Halil glæder sig til at tage imod nye og gamle deltagere ved Sjov Lørdag i Bybækhallen.
Ugur og Halil glæder sig til at tage imod nye og gamle deltagere ved Sjov Lørdag i Bybækhallen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjov lørdag også for trænerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjov lørdag også for trænerne
Furesø - 11. oktober 2018 kl. 19:32
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 13. oktober starter efterårssæsonen for det gratis fodbold-tilbud Sjov Lørdag, som afvikles i Bybækhallen alle lørdage frem til og med den 15. december fra klokken 18 til 21.

Det er ikke kun noget, som deltagerne ser frem til. Det gør trænerne i høj grad også. I dag er de henholdsvis finans og økonimistuderende, men 22-årige Ugur Malgac og 21-årige Halil Kesenel har selv nydt godt af Sjov Lørdag.

- Det er en barndomsdrøm for mig at få lov til at træne børn og unge på Sjov lørdag. Som dreng har jeg selv fået rigtig meget ud af at komme og spille her, og som træner har jeg nu fået mulighed for at give noget tilbage til de unge. Man har et ansvar over for de unge, og det er rigtig fedt at mærke, når man er med til at motivere dem til at blive endnu bedre fodboldspillere og måske til at melde sig ind i en fodboldklub, lyder det fra Halil Kesenel.

Ugur bakker op.
- Til Sjov lørdag lærer alle ret hurtigt hinanden at kende. Der er rigtig god stemning, og både trænere og spillere har en rigtig god relation til hinanden. Vi bliver tit genkendt af de unge, når vi går rundt i Farum, og så får vi en lille snak med dem. Man får nærmest en storebror - lillebrorrelation til de børn, der kommer i Bybækhallen, fortæller Ugur.

Ifølge fritidsvejleder, Karsten Rasmussen er det helt bevidst, at de håndplukker trænere, som selv har været brugere af Sjov Lørdag:

- Vi vil gerne udvikle de unge spillere ved at inddrage dem som trænere. De lærer, hvad det vil sige at skulle passe et job og tage ansvar over for en gruppe børn. Samtidig har det en positiv effekt på børnene, der kommer og spiller. De får nogle rollemodeller at se op til og spejle sig i. Flere af børnene kommer til mig og spørger, om de også kan blive trænere. Så fortæller jeg dem, at hvis de gør det godt og er en god kammerat over for de andre spillere, får de måske selv chancen en dag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede