11. maj 2021
Også i år bliver der sommerferieaktiviteter for børn og unge i Furesø Kommune. Pressefoto
Også i år bliver der sommerferieaktiviteter for børn og unge i Furesø Kommune. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjov hverdag i sommerferien for børn og unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjov hverdag i sommerferien for børn og unge

Kommunen giver 100.000 kr. til aktiviteter i sommerferien

Furesø - 30. april 2021 kl. 14:24

14 dage før sommerferien sidste år fordelte regeringen 200 millioner mellem landets kommuner til åbne idrætstilbud for 6 til 17-årige i skoleferien. Furesø Kommune modtog 1,7 millioner til skoleferieaktiviteter, og i seks uger blev der dyrket sport med mere rundt om i kommunen. Ordningen 'Sjov Hverdag' fortsætter også i år, fortæller Furesø Kommune.

"Trods vaccineprogram og faldende smittetal er situationen desværre stadig uforudsigelig i år," vurderer Tine Hessner (R), formand for Udvalg for kultur, fritid og idræt.

"Derfor er det vigtigt for os at sikre 'Sjov Hverdag' for Furesøs børn og unge igen i 2021 uanset, hvad regeringen melder ud. Midlerne gør det muligt at planlægge tilbuddet i god tid, involvere flere foreninger og ansætte unge hjælpetrænere fra boligområderne i god tid," forklarer Tine Hessner.

Der er afsat 100.000 kroner, fortæller Furesø Kommune i en pressemeddelelse.

"De åbne tilbud er attraktive, fordi man ikke skal melde sig til, og der er voksne, så man kan føle sig tryg og møde både nye og gamle venner," tilføjer Muhammed Bektas (S), som er næstformand i Udvalg for kultur, fritid og idræt.

Aktiviteterne i Sjov Hverdag bliver formidlet i lokalaviser, på furesoe.dk og på facebook.

Jk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?