29. januar 2020
Birgit Pichat fra Vores Marked er med til sensommermarked. Foto: Allan Nørregaard
Birgit Pichat fra Vores Marked er med til sensommermarked. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sensommermarked på Akacietorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sensommermarked på Akacietorvet
Furesø - 16. august 2019 kl. 12:30
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 24. august klokken 10 til 14 kan man dele sin passion med andre, når der holdes sensommermarked på Akacietorvet.

De lokale butikker i Farum Landsby ved Akacietorvet afholder markedsdag sammen med en række pasionerede borgere, og har hyret live musik fra 12 til 14 med Vang Jessen Duo.

Vores Marked har udsalg med produkter fra Marius Fabre og laver vinsmagning til sensommermad.

KNAP design har udvidet butikken med flere stande med gode samarbejdspartnere som Lally Parwana fra Indien, der bl.a sælger silketørklæder, og Mona fra Dubai der sælger skønne bomuldsbluser. Der vil være stort udsalg foran butikken, og en konkurrence om gratis billetter til det kommende modeshow.

Hele dagen kan man vinde billetter til KNAP designs modeshow "5 stykker tøj skaber din efterårsgarderobe" den 18. September 18.30 i samarbejde med Kawaii Sushi og Pernille Drage optik. Billetten har en værdi af 375,- kr.

Pernille Drage Optik har fået en ny brillekollektion fra italienske Blackfin og har desuden spændende nyheder fra Ray Ban i butikken.

Alle borgere og iværksættere kan købe en stand til markedet. Det sker ved at sende 200 kr på mobile pay til Vores Marked 23242846 og tydeligt skrive, hvad man vil sælge på standen. Markedet på Akacietorvet er ikke til loppeting.