19. september 2019
Udvalgsformand Lene Munch-Petersen (S) er med ved alle temadagene. Her vil hun blandt andet fortælle om arbejdet med at  udvide genbrugspladsen i Værløse. Foto: Allan Nørregaard
Udvalgsformand Lene Munch-Petersen (S) er med ved alle temadagene. Her vil hun blandt andet fortælle om arbejdet med at udvide genbrugspladsen i Værløse. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seks temadage om klimaet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks temadage om klimaet
Furesø - 12. maj 2019 kl. 10:21
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Eventtorvet på Værløse Bymidte bliver over de kommende måneder centrum for seks temadage om FNs verdensmål. Hver temadag omhandler et af FNs Verdensmål.

Hver temadag bliver afholdt i det samme set up med en pavillionby med aktiviteter om verdensmålene hvor deltagerne kan prøve kræfter med tamadagens verdensmål, en mobil scene og et telt hvor Furesø Kommunes miljø- og klimaambassadører fortæller om deres indsatser indenfor temaet og inspirerer deltagerne til at bidrage derhjemme.

På hver enkelt arbejdsplads har Furesø Kommune udpeget miljø- og klimaambassadører, og de vil dukke op og inspirere til den grønne omstilling.

Temadagene skydes igang torsdag den 16. maj klokken 14 til 18. Her skal det handle om Sundhed. Det bliver med den tidligere cykelstjerne Jesper Skibby som gæstetaler, men derudover vil elever fra Lille Værløse Skole vise deres udstilling om FNs verdensmål frem. Fiskebæk Naturskole byder på naturoplevelser. Hele tre udvalgsformænd kommer også, det er Lene Munch-Petersen (S), Matilde Powers (S) og Tine Hessner (RV), som vil fortælle om konkrete indsatser på deres områder.

Fredag den 7. juni handler det om Genbrug. Det bliver med bloggeren Lise Vandborg som gæstetaler. Fredag den 28. juni skal det handle om Fødevarer. Her kommer TV-kokken Anne Hjernøe

Efter sommerferien er der temadage den 16. august om Emballage. Den 6. september handler det om Energi, og endelig den 27. september er temaet Natur og Grøn omstilling.

mikkel

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede