12. december 2018
Under dække af at hun skal kontrollere adgangsforholdene på rådhusets badeværelse bliver prismodtageren lokket ud. Overraskelsen er derfor står, da det går op for hende, hvad der sker.
gallery icon

Se billedserie

Under dække af at hun skal kontrollere adgangsforholdene på rådhusets badeværelse bliver prismodtageren lokket ud. Overraskelsen er derfor står, da det går op for hende, hvad der sker.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Ildsjæl hædret efter falsk toiletkontrol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Ildsjæl hædret efter falsk toiletkontrol
Furesø - 10. januar 2018 kl. 06:09
Af Michael Degn
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hun bliver lokket med ud på toilettet under dække af, at hun lige skal se, om adgangsforholdene på rådhuset i Værløse nu også er gode nok. Men alt er helt fint, og måske er det den lettere undren, der efterfølgende får hende til at søge væk, inden hun bliver råbt an, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Stop, vi vil gerne lige sige hej, lyder det fra Marianne Rosenvold, formand for Danske Handicaporganisationer i Furesø,

Ulla Kramer Terkelsen vender sig om og begynder lidt efter lidt at forstå, hvad der er ved at ske, da hun får overrakt en buket blomster, mens lokalformanden forklarer, at hun er blevet til dette års modtager af »Årets Furesøborger«.

- Det havde jeg slet ikke set komme, siger hun tydeligt overrasket, inden et andet medlem af DH Furesø, Karin Beyer begynder at forklare baggrunden for valget af hende.

Af den fremgår det, at hun både på det faglige og personlige plan er en drivende kraft i at skaffe bedre adgangsforhold for handicappede. Også når hun har fri.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk