16. december 2017
De første studenter på Marie Kruses Skole. Foto: Privat
gallery icon

Se billedserie

De første studenter på Marie Kruses Skole. Foto: Privat
Foto: Mikkel Swartz
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: De første studenter fra Kruses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: De første studenter fra Kruses
Furesø - 19. juni 2017 kl. 16:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken lidt i otte i mandag morgen gik syv kommende studenter fra Marie Kruses Gymnasium, nervøst i cirkler på skolens gange. Den sidste eksamen, i faget Almen Studieforberedelse, ventede på dem. En halv time efter var nervøsiteten omdannet til sprudlende glæde og forløsning. Syv studenter gik gennem ballonporten på den røde løber, hvorefter at få placeret den traditionsfylde røde hue på hovedet.

Herefter gik de sammen med rektor, Carsten Gade, ud til skolens flagstang, for i fællesskab at hejse flaget.

Christian Ding Fisker fra 3.m synes de sidste tre år er gået stærkt. Han var blandt de syv studenter der fik huen på som de første. De sidste tre år af hans liv, har han tænkt over hvad der skulle ske efter gymnasiet, men konklusionen har han endnu ikke fundet frem til.

- Jeg ved bare, at jeg skal være åben omkring det, der kommer til mig, og skal glæde mig til den nye spændende rejse som skal til at begynde, siger han i en pressemeddelelse fra skolen.

De andre af de syv studenter er: Anna Stouby Holm 3.e, Peter Torp Eklund 3.i, Mikkel Millgaard 3.e, Emilie Malm Jespersen 3.e, Laura Stæhr Tranevig 3.m og Martin Venge Skytte 3.e.

I alt springer der 116 studenter ud fra Marie Kruses gymnasium i løbet af mandag og tirsdag. Translokationen, hvor eksamensbeviserne bliver overrakt, finder sted på fredag i Farum Arena klokken ni. Herefter skal de smukke unge mennesker tilbringe resten af fredagen med den traditionsrige studenterkørsel.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk