28. september 2021
Hjertet banker for AGF og Værløse Boldklub., Fodboldjournalisten Søren Jensen arbejdede i årevis for TipsBladet og senest FC Nordsjælland. Nu har han atter fundet tid til at tage en tørn som formand for Værløse Boldklub. Foto: Mikkel Kjølby
gallery icon

Se billedserie

Hjertet banker for AGF og Værløse Boldklub., Fodboldjournalisten Søren Jensen arbejdede i årevis for TipsBladet og senest FC Nordsjælland. Nu har han atter fundet tid til at tage en tørn som formand for Værløse Boldklub. Foto: Mikkel Kjølby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rutineret formand er tilbage - rækker ud til lokalsamfundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rutineret formand er tilbage - rækker ud til lokalsamfundet
Furesø - 30. juli 2021 kl. 09:48
Af Mikkel Kjølby

VÆRLØSE: En af Værløse Boldklubs store lederskikkelser er vendt tilbage i formandsrollen. Den århusianske fodboldjournalist Søren Jensen trådte ind i bestyrelsen i 1995, og var formand fra 2003 til 2010. I den periode satte klubben sit præg på livet i byen med en række, store arrangementer. Ikke mindst koncerter med Nik & Jay, Bamses Venner og B-Boys, men også mindre tiltag, som gjorde klubben til en central del af hverdagslivet i den søvnige forstad.

Nu er Søren Jensen tilbage som formand for Værløse Boldklub med en klar mission.

- Vi skal være lokalsamfundets klub, siger Søren Jensen og fortsætter:

- Det må ikke gå hen og blev en halvdød klub. I dag har vi Galaksen til at lave koncerter, så det stykke arbejde behøver vi ikke at løfte. Men vi skal i kontakt med lokalsamfundet. Det kan ske ved at genstarte Firma Cup, men jeg har også en plan om at starte fodboldfitness for plus 60 mænd og kvinder med frokost bagefter, fortæller Søren Jensen, som allerede har mødt opbakning fra lokalsamfundet og er i fuld gang med sponsorarbejdet.

Efter nogle hårde år efter den sportslige nedtur fra 2. division er der kommet godt gang i klubben, der ligger stabilt på et medlemstal omkring de 550.

- Vi må sende en hilsen til fodboldlandsholdet, som har skabt eufori omkring fodbold med passion og flot fodboldspil. Vi får nye indmeldelser hver dag, siger Søren Jensen.

Klubben råder over dygtige og engagerede ledere, som er i gang med at løfte deres områder. Det arbejde vil Søren Jensen understøtte.

- Jeg vil forsøge at gå ind og løfte klubben overordnet, men alle vores ildsjæle skal blive ved med at arbejde med deres områder, og få det mest mulige ud af det, siger Søren Jensen og nævner straks ungdomsleder Marie Helene Andersson.

- Hun har fået gang i Disneyfodbold for piger. Vi skal have gang i pigefodbolden. Det sætter vi alt ind på. Vi kommer til at starte helt fra bunden med de yngste pigehold. Det er vigtigt for klubben, for det giver det sociale liv noget ganske særligt, at begge køn er med, forklarer Søren Jensen.

Klubbens faciliteter får et løft, når Furesø Kommune til efteråret afslutter renoveringen af kunstgræsbanen, som blev etableret i 2004 og forlængst har aftjent sin værnepligt.

- Det glæder os usandsynligt meget, at Hareskov IF har fået deres kunstgræsbane. Indtil nu har klubberne delt kunstgræsbanen i Værløse. Nu kan vi endelig give mere træningstid til vores spillere i vinterhalvåret, siger Søren Jensen.

Men der er planer om mere kunstgræs. Den lille aktivitetsbane bag tennishallen er nedslidt og trænger til en renovering, men klubben vil hellere bruge pengene på en anden måde.

Den lille grusbane mellem klubhuset og tennisanlægget er lige nu i fokus for såvel Værløse Boldklub som Hareskov-Værløse Tennisklub.

- Vores bestyrelsesmedlem Robert Schnipper er i dialog med tennisklubben med henblik på en fælles plan, som skal gøre plads til flere tennisbaner og en 7-mands multibane til fodboldklubben. I den forbindelse vil vi bygge terrassen rundt om klubhuset, så den kommende bane kan medvirke til at skabe liv omkring klubhuset, fortæller Søren Jensen.

Stemmer du til kommunalvalget i år?