2. juli 2020
Lisbeth Toft Christensen oplever enorm interesse for danske jordbær. Ikke kun fra kunderne, som strømmer til Rokkedyssegaard, men også fra københavnske gourmetrestauranter som Noma.
gallery icon

Se billedserie

Lisbeth Toft Christensen oplever enorm interesse for danske jordbær. Ikke kun fra kunderne, som strømmer til Rokkedyssegaard, men også fra københavnske gourmetrestauranter som Noma.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rokkedysse mærker endnu større interesse for danske jordbær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rokkedysse mærker endnu større interesse for danske jordbær
Furesø - 30. juni 2020 kl. 12:33
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tilbage i marts måned stod de fleste danske erhvervsdrivende med bange anelser. For hvad ville corona-situationen betyde for netop deres virksomhed. Sådan var det også for Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen på Rokkedyssegaard i Kirke Værløse.

Men bekymringerne er blæst væk af en overvældende tilstrømning af kunder - såvel på gården som i Torvehallerne i København.

- Det er helt klart en lettelse, siger Lisbeth Toft Christensen.

- Der er ingen tvivl om, at der er en meget stor interesse for de danske jordbær. Vi har haft flere kunder end tidligere år.

Men også på de sociale medier hitter Rokkedyssegaards bær. Ikke mindst når en række københavnske restauranter reklamerer med, at deres råvarer kommer fra gården på Lejrvej i Kirke Værløse.

- Vi har ti hippe københavnske restauranter, som hver dag henter vores jordbær i Torvehallerne. Det er bl.a. Noma, 180 og Heart Bakery, fortæller Lisbeth Toft Christensen.

Ude på gården har corona-nedlukningen haft en betydning. Det har krævet mere planlægning end tidligere.

- Det har været nødvendigt at håndtere det på en anden måde. Vi har brugt onlinebooking meget mere, når vi taler om bærbrunch og selvpluk, forklarer Lisbeth Toft Christensen.

På mandag åbner endnu en mulighed for kunderne. Rokkedyssegaard åbner for selvpluk af hindbær.

- At gå inde i tunnelerne og plukke hindbær er noget helt specielt. Hindbærrene er ligesom jordbærrene tidligt på den i år. Det er pga. det varme vejr, siger Lisbeth Toft Christensen.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?