19. april 2019
Røde Kors åbner møbelsalg på Hørmarken i Farum.
Røde Kors åbner møbelsalg på Hørmarken i Farum.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røde Kors åbner møbelsalg på Hørmarken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røde Kors åbner møbelsalg på Hørmarken
Furesø - 18. september 2018 kl. 18:25
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre år efter etableringen af Røde Kors-butikken i et af Værløse Bymidtes største butikslokaler mangler organisationen plads.

- Det er gået over al forventning. Takket være gode donationer, gode kunder og de gode frivillige er omsætningen steget til godt 2 millioner i 2017. Vi kunne godt have solgt mere, hvis vi havde haft bedre plads til møbler, siger Tine Sahlgren formand for Røde Kors i Furesø og fortsætter:

- Derfor har vi lejet lokaler på Hørmarken 8 i Farum, som vil blive brugt som møbeldepot / møbelsalg.

Røde Kors åbner møbeldepotet med åbningstider den 1. og 3. lørdag i måneden, kl. 10-14, og hver tirsdag og torsdag eftermiddag, kl. 16-18.

For at fejre åbningen af de nye lokaler, holder Røde Kors åbent hus kl. 10.00.- 14.00 i weekenden den 6. - 7. oktober, hvor Røde Kors samtidig afholder deres årlige Landsindsamling.

- Vi håber, der kommer rigtig mange til vores Åbent Hus arrangement i Farum, hvor vi både fortæller om Røde Kors og om vores butikker. Det er vores håb, at flere har lyst til at være med i et hyggeligt fællesskab og til skaffe penge til de mange aktiviteter i lokalområdet og i verdens brændpunkter. Røde Kors' i Furesø har mange aktiviteter, der spænder vidt, lige fra vågetjenesten, integration af flygtninge, familienetværk for udsatte familier, julehjælp, fællesspisning og så selvfølgelig butikkerne, siger Tine Sahlgren

Alle, der er interesseret i at høre mere om den frivillige indsats i Røde Kors er velkommen til at kontakte Tine Sahlgren på telefon 22 76 61 69 eller mail tine.sahlgren@gmail.com.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede