16. januar 2019
En 26-årig mand fra Nivå, der tilhører rockergruppen Satudarah, er blevet sigtet af politiet for afpresning og trusler mod en mand i Værløse. Foto: Kenn Thomsen
En 26-årig mand fra Nivå, der tilhører rockergruppen Satudarah, er blevet sigtet af politiet for afpresning og trusler mod en mand i Værløse. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rocker sigtet for afpresning og trusler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rocker sigtet for afpresning og trusler
Furesø - 10. juni 2018 kl. 12:33
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi blev lørdag klokken 17.52 tilkaldt til Ryethøjvej i Værløse, hvor en mand fortalte, at mænd fra en rockergruppering var hoppet over porten til hans ejendom, fordi de mente, at han skyldte dem penge.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Politiet sendte patruljer til stedet, som to motorcykler forlod i retning mod Bagsværd, oplyser vagtchef Jesper Hansen fra Nordsjællands Politi.

Den ene patrulje eftersatte en motorcykel gennem Værløse til Kollekollevej, hvor de tabte sporet af den. Men det lykkedes en anden politipatrulje at standse den anden motorcykel på Kirke Værløsevej.

- Den viste sig at være ført af en 26-årig mand fra Nivå, som er med i Satudarah. Motorcyklen var ikke hans egen, og vi beslaglagde den, fordi ejeren skylder rigtig mange penge til politiet, uden jeg ved, om det er for bøder eller sagsomkostninger i retten. Vi mener ikke, at han har været inde på stedet, men vi sigter ham alligevel for at medvirke til afpresning og trusler, og vi arbejder videre med sagen for at finde ud af, hvad der er op og ned i den, siger Jesper Hansen.

Vagtchefen oplyser, at den 26-årige blev anholdt og taget med til politistationen i Helsingør, så en læge kunne tage en blodprøve, og han kunne blive testet for, om han var påvirket under kørslen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk