5. juni 2020
Så er der atter dækket op til gæster i Restaurant Jonstrup. Nicolai Hansen slår dørene op igen på torsdag. Arkivfoto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Så er der atter dækket op til gæster i Restaurant Jonstrup. Nicolai Hansen slår dørene op igen på torsdag. Arkivfoto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Restaurant Jonstrup åbner til fuldt hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restaurant Jonstrup åbner til fuldt hus
Opdateret 20. maj 2020 kl. 15:49
Furesø - 20. maj 2020 kl. 09:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Mikkel Kjølby
Efter mere end to måneders nedlukning er de lokale restaurationer klar til at åbne igen. Det sker naturligvis i henhold til Sundhedsmyndighedernes retningslinjer om afstand.

Restaurant Jonstrup slår dørene op igen torsdag den 21. maj. Og det sker til overvældende opbakning fra lokalbefolkningen.

- Vi har fuldt hus torsdag, fredag, lørdag, og igen tirsdag og lørdag. Det er vildt, siger indehaver og kok, Nicolai Hansen.

Myndighedernes retningslinjer får stor betydning for antallet af selskaber, men ikke for selve restaurationsdriften.

- Vi har altid kørt med god afstand mellem bordene, så det får ikke den store betydning. Vi har reduceret med fem kuverter, forklarer Nicolai Hansen, som den sidste uges tid har ligget vandret for at få menuerne klar.

Siden han overtog stedet for 13 år siden har konceptet været ganske enkelt. Der er to menuer med fem retter, en med kød og en med fisk. Sådan bliver det ved med at være.

- Menuerne er sæsonbetinget. Vi lægger ud mod kalvemørbrad, helstegt rødspættefilet, nybølgede ærter, asparges og flere dejlige sæsonvarer, fortæller Nicolai Hansen, der ligesom kunderne ikke kan vente på at komme i gang med en nogenlunde normal hverdag igen.

- Det er ligesom, når køerne kommer på græs igen, lyder det med munterhed i stemmen. Optimisme er der god grund til. Indenfor de næste fem år fordobles Jonstrup med en række nye boligområder på Flyvestation Værløse. Det kan allerede mærkes.

- Der kommer mange nye mennesker til området. Vi kan se en masse nye navne i reservationerne, fortæller Nicolai Hansen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?