11. juli 2020
Høstmarkedet fortsætter med at vokse.
gallery icon

Se billedserie

Høstmarkedet fortsætter med at vokse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rekordernes høstmarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rekordernes høstmarked
Furesø - 21. august 2019 kl. 11:48
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vejrguderne holdt med arrangørerne og det forblev tørvejr, da årets Høstmarked blev afholdt med rekordstort antal besøgende i søndags.

- Det har været en vild oplevelse - en rigtig god dag. Og tænk sig at der bare kommer flere og flere besøgende - her endnu flere end sidste år. Jeg glæder mig allerede til næste år, siger Johnny Skjoldborg Krog, der er leder af Skolelandbruget.

Som traditionen byder, var der godt besøgt hele dagen og folk nød både at besøge de handlende, høre om de lokale foreningernes arbejde og deltage i de mange aktiviteter for børn. Som noget nyt havde Skolelandbruget tilbud om både formidling af landbruget dyr og ikke mindst den populære Hønseskidnings-konkurrence.

Som altid var Stengården et stort trækplaster med sine lækre økologiske grøntsager og æg, ligesom der var gensynsglæde over bl.a. Rokkedyssegårds bær, Ninas pileflettede kurve og Kais honning og mange andre.

Men også de nye boder blev der taget godt imod: De besøgende var meget interesserede i Anne Meretes flotte naturkurve og børnene i at lave edderkopper af naturperler. Naturvejlederen fra Fiskebæk Naturskole havde også travlt med snakke med folk om, hvad de kunne se i de medbragte akvarier og køerne var lange både til Moo Isbod, Edamus madbod og Barley Fields hjemmebryggede øl. Og i Conelen var der også travlhed.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?