11. juli 2020
De 19 nye boliger tegner sig mod horisonten på Laanshøj.
De 19 nye boliger tegner sig mod horisonten på Laanshøj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rejsegilde for Seniorbofællesskabet Laanshøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rejsegilde for Seniorbofællesskabet Laanshøj
Furesø - 25. august 2019 kl. 11:54
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 22. august var der rejsegilde på det nye Seniorbofællesskab Laanshøj i Værløse, som totalentreprenøren HHM A/S opfører.

Der er sket meget siden den kølige decemberdag i 2018, hvor der blev taget 1. spadestik til de 19 boliger samt et fælleshus. De nye 19 etplansboliger står allerede snorlige i områdets kuperede terræn, og fælleshuset har som det sidste hus fået rejst spærrene, så rejsegildet kunne finde sted.

Fokus på vedligeholdelsesfrie materialer De 19 boliger er fordelt på fem blokke omkring et fælleshus. Selvom byggefolkene også arbejder ihærdigt på den indvendige del af boligerne, er det udenfor, at der er sket mest: Med undtagelse af fælleshuset er der allerede kommet tag på alle boligerne. Bofællesskabet er gået efter at gøre hele byggeriet så vedligeholdelsesfrit som muligt, og derfor er der lagt naturskifer på samtlige tage - også på skuret, der er forbundet med huset.

Facaderne bliver en kombination af mursten og en let træbeklædning i Termowood. Dermed overholder byggeriet både lokalplanens krav og tilgodeser et minimum af vedligehold i fremtiden.

Byggefællesskabets parter HHM har tidligere opført seniorboliger i Rødovre og Humlebæk. På Laanshøj er det HHM, der er bygherre på projektet og beboerne i seniorbofællesskabet overtager ejerboligerne ved afleveringen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?