4. april 2020
Nu kan man også ligge sig helt ned, når man ser film  i Værløse Bio. Biodirektør Tine Kirkeballe har installeret 32 reclinerstole forrest i Sal 1. Ikke mindst for at kræse for det ynge publikum.
Nu kan man også ligge sig helt ned, når man ser film i Værløse Bio. Biodirektør Tine Kirkeballe har installeret 32 reclinerstole forrest i Sal 1. Ikke mindst for at kræse for det ynge publikum.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Reclinerstole klar i Værløse Bios Sal1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reclinerstole klar i Værløse Bios Sal1
Furesø - 18. januar 2020 kl. 12:41
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lige siden 1954 har den hyggelige biografsal dannet rammen om fantastiske filmoplevelser i Værløse Bio, og sådan skal det gerne blive ved med at være.

Biodirektør Tine Kirkeballe har investeret i fremtiden. I oktober blev der installeret et topmoderne lydanlæg i salen. Ved den lejlighed blev der bygget to reposer i den forreste del af salen. Torsdag morgen flyttede 32 nye reclinerstole ind i salen.

- Reclinerstolene skal primært styrke vores indsats overfor det yngre publikum, så de vælger Værløse Bio i stedet for Herlev, siger Tine Kirkeballe.

At stolene skal stå forrest i salen, har en indbygget forklaring.

- De skal stå forrest på grund af vinklen, der kommer, når man læner sig tilbage, forklarer Tine Kirkeballe.

Sal 1 har tidligere haft plads til 145 biogæster. Nu er antallet reduceret til 120.

Publikum sagde farvel til de gamle stole onsdag aften ved forestillingen »De Forbandede år«. Umiddelbart efter blev stolene skruet løs og slæbt over i Nordeas tidligere lokale. Her står de 25 stole og venter på en ny ejer.

- Det er forholdsvis nye stole, som jeg helst sælger samlet. Gerne til en mindre biograf, siger Tine Kirkeballe.

Investeringerne stopper dog ikke ved Sal 1. Tine Kirkeballe pusler også med planer for Sal 2.

- På et eller andet tidspunkt skal jeg lave noget sjovt i Sal 2. Man kan købe sofastole. Sådan nogle vil jeg gerne sætte forrest i salen, forklarer Tine Kirkeballe.