23. juni 2021
'The Blues Brothers Souvenir Show' kan du blandt andte opleve til Jonstrup Jazzfestival. Pressefoto
'The Blues Brothers Souvenir Show' kan du blandt andte opleve til Jonstrup Jazzfestival. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Program for Jazz-festival er på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Program for Jazz-festival er på plads
Furesø - 11. juni 2021 kl. 09:36

Jazz Programmet er stort set på plads og den 25. Jonstrup Jazzfestival bliver afholdt i år fra 20. til 22. august. Efter den nye genåbningsplan kan arrangørerne bag Jonstrup Jazz Festival nemlig godt afholde festivalen.

Fredag aften bliver sprængfyldt med musik blandt andet i selskab med 'The Blues Brothers Souvenir Show' med 13 musikere på scenen med horn, kor og blinkende lygter, og to mænd i front med sorte solbriller, sort hat og sort habit.

"Vi satser på at afholde festivalen så tæt på, det vi er vant til, men der vil være ændringer og justeringer, så vi kan overholde alle corona-restriktioner og dermed passe godt på vores gæster. Vi kender endnu ikke de endelige regler, men vi forventer, at vi i hvert fald kan lukke op til 500 ind. Billetsalget kan derfor blive begrænset. Nærmere info om dette følger i slutningen af juni sammen med info om billetsalget," skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Jonstrup Jazzfestival finder sted på Det Gamle Seminarium i Jonstrup.

Jk

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?