23. oktober 2018
Furesø Løbeklub satser først og fremmest på glade motionister.
Furesø Løbeklub satser først og fremmest på glade motionister.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Powerwalk starter op på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Powerwalk starter op på søndag
Furesø - 04. januar 2018 kl. 10:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FURESØ: Nytårsfortsætter er en besværlig ting at leve op til, men alting går lettere i fællesskab. Det ved man alt om i Furesø Løbeklub, som de seneste par år er vokset eksplosivt.

Nu starter klubben et nyt hold for den som drømmer om at komme i form eller måske tabe et par kilo, mens man nyder Furesøs smukke natur sammen med andre motionister, men ikke helt er klar til at løbe over stok og sten endnu.

- Vores nye 10-ugers powerwalkhold er måske noget for dig. Vi starter helt fra bunden og bygger langsomt formen op over 10 uger, fortæller Tine Ringgaard formand for Furesø Løbeklub.

Powerwalkholdet har startdato søndag den 7. januar.

- Vi starter ved Furesøbad kl. 9.30 med let opvarmning. Herefter går vi en rask tur i området. De første gange går vi i cirka en halv time, men vi arbejder os op på 45-50 minutter i løbet af 10 uger. Vi vil på turen veksle mellem rolig gang og hurtig gang, men vil tilpasse tempo og intensitet til holdet, forklarer Tine Ringgaard.

Powerwalking forbedrer konditionen, forbrænder fedt, giver masser af energi og byder på oplevelser på turene rundt i Furesø Kommune. Når du powerwalker kan du næsten forbrænde lige så mange kalorier, som når du løber. Fordelen er bare, at gang er mere skånsomt ved dine led. Det er kombinationen af den hurtige gang og armbevægelser, der gør powerwalking effektiv som konditionstræning.

Furesø Løbeklub starter ligeledes et begynderløbehold op på søndag klokken 8.45 ved Furesøbad.

- På begynderholdet starter vi fra bunden og bygger langsomt formen op. Vi starter altid med fælles opvarmning, hvor Vi arbejder med styrke, balance og stabilitet. Vores mål er at kunne løbe 30 minutter i træk, og efterfølgende at fastholde at løbe 2-3 gange om ugen, forklarer Tine Ringgaard.

Begynderholdet løber tirsdage og torsdage kl. 17.15 fra Farum Kulturhus og søndage kl. 8.45 fra Furesøbad.

mikkel

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk