25. april 2019
Furesø Picnicfestival skulle ifølge forvaltningens indstilling ikke have støtte i 2019, men politikerne valgte istedet at skrue op for støtten til Eva Vedels projekt, som får 100.000 kroner at gøre godt med. Foto: Kim Rasmussen.
Furesø Picnicfestival skulle ifølge forvaltningens indstilling ikke have støtte i 2019, men politikerne valgte istedet at skrue op for støtten til Eva Vedels projekt, som får 100.000 kroner at gøre godt med. Foto: Kim Rasmussen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politisk opbakning til lokale events

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politisk opbakning til lokale events
Furesø - 09. december 2018 kl. 18:47
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et ønske fra forvaltningen om at tage støttekroner fra events som Furesø Festival og Furesø Picnicfestival blev skudt ned af medlemmerne af Udvalget for kultur, fritid og Idræt ved mødet den 4. december.

Forvaltningen lagde op til at fokusere mere på Flyvestationen og cykelsporten. Det skulle ske ved at fordele 50.000 kroner til Store Flyvedag, og Chasing Cancellara samt en tillægsaftale til en værdi af 150.000 kroner med Chasing Cancellara med henblik på branding af Furesø Kommune.

Men sådan gik det ikke. Udvalget besluttede derimod at øge støtten til Furesø Picnicfestival til 100.000 kroner og fastholdte tilskuddene til de øvrige events, Store Flyvedag, Store Cykeldag, Furesø Festival og Chasing Cansellara på 50.000 kroner.

- Udvalgsmedlemmerne kunne ikke bakke om at over halvdelen af eventmidlerne skulle bruges på en event. Vi har valgt at fordele midler jævnt med lidt ekstra til picnicfestivalen, siger udvalgsformand Tine Hessner (RV).

Det blev desuden besluttet at arbejde med en større koordinering af begivenheder samt udarbejdelsen af en eventstrategi.

- Vi ser frem til at få udarbejdet en eventstrategi, så arrangørerne ved, hvad de har at rette sig efter fremadrettet, forklarer Tine Hessner.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede