10. december 2018
Nogle af de 154 pigespillere under 18 år i Hareskov IF Fodbold. Yderst til venstre står årets pigespiller, Olivia Vinter Midjord, som er datter af klubformanden men dog kåret af et bredt udvalg i klubben.
Nogle af de 154 pigespillere under 18 år i Hareskov IF Fodbold. Yderst til venstre står årets pigespiller, Olivia Vinter Midjord, som er datter af klubformanden men dog kåret af et bredt udvalg i klubben.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pigerne stormer ind på banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pigerne stormer ind på banen
Furesø - 09. januar 2018 kl. 06:36
Af Michael Degn
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Medlemskartoteket ruller derudaf på samme måde som bolden på banen. I løbet af bare to år har klubben Hareskov IF Fodbold oplevet en voldsom stigning i antallet af piger, der har lyst til at bruge fødderne med en bold på banen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

I 2015 var der 30-40 pigefodboldspillere i klubben, men siden er det steget til hele 154 spillere under 18 år, hvilket ifølge formanden hænger sammen med engagement og de berømte ringe i vandet.

- De fleste klubber har haft det sådan, at pigefodbold det var nok noget, der gik over. Vi har kastet resurser ind i det i forhold til trænere og ledere, og det engagement tror jeg smitter af. Så har det de seneste år bredt sig som ringe i vandet, siger Jim Midjord, formand i Hareskov IF Fodbold.

Spillerne kommer naturligvis fra lokalområdet men også fra Værløse, Ballerup og Herlev, forklarer formanden. Fremgangen betyder, at det ikke længere blot er et spørgsmål om at kunne skrabe spillere sammen til et hold, men nu er der overskud til at have et hold på hver årgang fra 2010 og frem.

Holdene bliver i udstrakt grad trænet af trænere, de kan identificere sig med. Derfor har klubben investeret en del tid og kræfter i at rekruttere og uddanne de ældste piger til at kunne træne nye fodboldfødder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk