30. maj 2020
Den traditionsrige event Furesø Picnicfestival afvikles ikke som planlagt ved Furesøbad den 7. juni. I stedet afvikles festivalen som takeaway-udgave i påskedagene.
Den traditionsrige event Furesø Picnicfestival afvikles ikke som planlagt ved Furesøbad den 7. juni. I stedet afvikles festivalen som takeaway-udgave i påskedagene.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Picnicfestival kommer i takeaway-udgave i påskedagene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Picnicfestival kommer i takeaway-udgave i påskedagene
Furesø - 01. april 2020 kl. 07:57
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Iværksættere og eventmagere må tænke ud af boksen i denne coronatid, hvor hensynet til smittespredning sætter store begrænsninger for udfoldelserne.

Kvinden bag Furesø Picnicfestival, Eva Vedel, har gjort netop dette. Den planlagt picnicfestival ved Furesøbad den 7. juni er aflyst, men erstattes af en takeaway-udgave i påskedagene.

- Alle er hjemme i påsken og trænger til at komme ud i naturen. Derfor rykker jeg picnicfestivalen til påsken og kommer med en takeaway-udgave, fortæller Eva Vedel.

Det bliver i samarbejde med lokale restauranter fra Farum, Værløse og Hareskovby.

- Restauranterne laver hver deres picnictapas, som man kan vælge imellem. I hver picnickurv vil vi supplere med aktiviteter og ideer til aktiviteter i naturen, forklarer Eva Vedel.

Arrangementet kommer til at løbe af stablen fra den 2. til og med 7. april. Man vil kunne bestille picnickurven på hjemmesiden: www.oplevfuresoe.dk.

På selve dagen kan man hente picnickurven på den restaurant, som man har valgt som leverandør af picnictapas.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?