21. september 2019
Patrick Lund (th.)  har sammen med  Mattias Lagerstedt (tv.) skabt karriereportalen Graduateland.
Patrick Lund (th.) har sammen med Mattias Lagerstedt (tv.) skabt karriereportalen Graduateland.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Patrick står bag karriereportal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Patrick står bag karriereportal
Furesø - 24. marts 2019 kl. 11:20
Af REdaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvor går man hen og finder et job som studerende eller nyuddannet akademiker?

Det spørgsmål har Patrick Lund fra Værløse fundet et svar på. Sammen med sin forretningspartner, Mattias Lagerstedt, har han lavet Europas største karriereportal for studerende og nyuddannede, Graduateland.

Vejen fra færdiguddannet til fuldtidsansat er for mange snørklet og brolagt med forhindringer. I følge Akademikerne lå dimittendledigheden i 2018 i gennemsnit på 33,1%. Det svarer til, at hver tredje nyuddannet akademiker starter sin karriere på dagpenge. Så selvom arbejdsløsheden generelt falder i øjeblikket, så er det stadig langt fra en selvfølge, at nyuddannede går direkte fra forelæsningssal til åbent kontorlandskab. Tværtimod. Ledigheden blandt de nyuddannede akademikere har fra 2012-2017 ligget et sted mellem 25-30%–og dermed udgør dimittendledigheden et vedvarende problem. Hos Graduateland har man i snart ti år arbejdet for at hjælpe dimittenderne med at komme i arbejde–og længe allieret sig med universiterne. I dag er samtlige danske universitet med som samarbejdspartnere.

- Det giver god mening at inddrage universiteterne, når vi forsøger at matche nyudklækkede kandidater med hungrende virksomheder. Hvis vi hos Graduateland kan tilbyde hele paletten af universitetstalent–fra ingeniøren til humanisten til businesstypen–så tiltrækker det virksomheder i stor stil. Det betyder langt flere jobmuligheder for de nyuddannede, og en rekordhøj succesrate, når vi matcher dem med virksomhederne, siger Patrick Lund, administrerende direktør hos Graduateland.

Graduateland er særligt målrettet de studerende og nyuddannede. På portalen kan de finde karrieremuligheder der spænder fra virksomhedspraktikophold til specialesamarbejder til studenter- og fuldtidsstillinger over hele Europa.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede