10. juli 2020
Nordsjællands Politi oplyser, at man fremover vil kigge på muligheden for at fjerne biler, som er parkeret ulovligt.Vel at mærke på ejerens regning. Foto: Mikkel Kjølby
Nordsjællands Politi oplyser, at man fremover vil kigge på muligheden for at fjerne biler, som er parkeret ulovligt.Vel at mærke på ejerens regning. Foto: Mikkel Kjølby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: P-Kaos: Nu vil politiet fjerne ulovligt parkerede biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

P-Kaos: Nu vil politiet fjerne ulovligt parkerede biler
Opdateret 02. juni 2020 kl. 12:04
Furesø - 02. juni 2020 kl. 11:36
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi oplyser, at der ved flere tilfælde i løbet af 2. pinsedag var en patrulje forbi Furesøbad. Især ved 17-tiden blev der uddelt en del parkeringsbøder.

Nu overvejer politiet at tage skrappere midler i brug for at sikre adgangen til Furesøbad via Redningsvejen fra Frederiksborgvej til parkeringspladsen ved Furesøbad. Fremover vil politiet overveje af fjerne ulovligt parkerede biler på ejerens regning.

- Nordsjællands Politi er klar over, at borgerne, når vejret er godt, søger mod rekreative områder. Politiet følger udviklingen og arbejder på at sikre passage for redningskøretøjer på redningsvejene, herunder ved at udstede afgifter og bøder. Om nødvendigt vil politiet foranledige borttransportering af køretøjer på ejerens regning, lyder det fra Julie Pi Boll, kommunikationsrådgiver ved Nordsjællands Politi.

2. pinsedag var en stor badedag ved Furesøbad, og helt efter sædvane valgte en række bilister at parkere bilen ulovligt på Redningsvejen. DEt udløste et trafikalt kaos på den smalle vej.

Furesøbads inspektør Michael Bay-Olsen hilser det velkomment, hvis politiet tager skrappere midler i brug.

- Man skal finde ud af, hvordan man får bilisterne til at overholde reglerne, for hvis reglerne bliver overholdt, vil der ingen problemer være, siger Michael Bay-Olsen til Frederiksborg Amts Avis.

- Parkeringsbøder er første skridt til at få folk til at overholde reglerne. I sidste ende kan man fjerne bilerne. Hvis gæsterne først hører om den mulighed, så parkerer man ikke ulovligt, siger Michael Bay-Olsen, som helst ikke vil have flere restriktioner.

- Der er ingen grund til at genere alle de gæster, som godt kan finde ud af at overholde reglerne.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?