2. juni 2020
Lokalpolitikerne sidder i panelet ved orienteringsmødet.
Lokalpolitikerne sidder i panelet ved orienteringsmødet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Orienteringsmøde om kunstgræsbanen i Hareskovby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Orienteringsmøde om kunstgræsbanen i Hareskovby
Furesø - 18. oktober 2019 kl. 09:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag den 28. oktober klokken 19 til 20.30 på Hareskov Bibliotek inviterer Hareskovby Medborgerforening til orienteringsmøde om kunstgræsbaneprojektet i Hareskovby.

Mødet handler om kunstgræsbaneprojektet i Hareskovby - ikke om kunstgræsbaner generelt. Ved den nyligt indgåede budgetaftale i Furesø Kommune er det besluttet, at der skal anlægges en kunstgræsbane i Hareskovby i 2020. Den bliver sandsynligvis med kork for at skåne miljøet.

I aftenens panel sidder: Tine Hessner (RV), Lene Munch-Petersen (S), Egil F. Hulgaard (K), Claus Torp, By- og kulturdirektør i Furesø Kommune, Peter Rosgaard, Centerchef i Furesø Kommune, Carsten Juel, Danmarks Naturfredningsforening og Jim Midjord Formand for Hareskov IF Fodbold. HMBs formand Ib Knudsen styrer løjerne.

Tine Hessner indleder mødet med en kort introduktion, hvorefter Claus Torp og Peter Rosgaard fra Furesø Kommune redegør for kunstgræsbaneprojektet i Hareskovby og de tekniske, miljømæssige og økonomiske overvejelser.

Efter en kort stræk-ben-pause får de øvrige paneldeltagere mulighed for kort at supplere det allerede sagte, inden der åbnes op for kommentarer og spørgsmål fra salen til det samlede panel.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?