10. juli 2020
Økonoma Tine Gram fortæller en gæst om det ombyggede køkkens herligheder. Foto: Mikkel Kjølby
gallery icon

Se billedserie

Økonoma Tine Gram fortæller en gæst om det ombyggede køkkens herligheder. Foto: Mikkel Kjølby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt køkken i huj og hast

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt køkken i huj og hast
Furesø - 08. februar 2018 kl. 10:58
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Plejecenter Lillevang kunne onsdag eftermiddag slå dørene op til et både udvidet og opgraderet køkken.

Det har været en proces, som har krævet meget af de involverede. Forudsætningen for bevillingen på 3. millioner kroner fra Sundheds- og ældreministeriet var nemlig´at køkkenet skulle stå klart på blot seks måneder.

Centerleder Charlotte Larsen havde derfor en del personer at takke i sin åbningstale. Det var lige fra natarbejdende håndværkere over brandvæsenet til offervilligt personale og venlige sagsbehandlere i kommunen.

- Det er Tine Gram der er ledende økonoma i Lillevangs Køkkenet og Helle Sørensen, der har været projektleder for byggeriet der har ydet en formidabel indsats og er lykkedes med projektet. Medarbejderne i køkkenet, har også gjort en stor indsats og har bl.a stået udenfor i et nødkøkken og lavet mad i flere uger først på vinteren, fortæller Stine Rahbek Pedersen, som er klimaprojektleder i Furesø Kommune.

Ombygningen af køkkenet giver nye muligheder. Ikke mindst for økologi. Målet er at bruge 80 procent økologi i det ombyggede køkken.

- Der er blevet plads til, at maden kan tilberedes og serveres varm - en såkaldt varmholdt produktion. Maden bliver femover tilberedt fra bunden af friske råvarer og serveret på Plejecenter Lillevang, Svanepunktet, Jobcentret og Driftsgården, fortæller Stine Rahbek Pedersen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?