12. december 2017
Så er aftalen på plads - underskrevet af Niels Milo Poulsen, velfærdsdirektør i Furesø Kommune, og Miriam Toft, der er administrerende direktør Alerid Omsorg. Foto: Furesø Kommune.
Så er aftalen på plads - underskrevet af Niels Milo Poulsen, velfærdsdirektør i Furesø Kommune, og Miriam Toft, der er administrerende direktør Alerid Omsorg. Foto: Furesø Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt firma klar til hjemmehjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt firma klar til hjemmehjælp
Furesø - 10. august 2017 kl. 06:18
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Håndtryk blev udvekslet håndtryk og underskrifter sat, så nu har Furesø Kommune indgået samarbejde med Aleris Omsorg, som fra efteråret kommer til at stå for hjemmehjælpen til ca. 350 af kommunens borgere. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Furesø Kommune udbød opgaven sammen med Allerød og Hillerød kommuner, og Aleris Omsorg vandt. Det var nemlig det firma, der på afgørende parametre matchede kravene bedst - på områderne kvalitet og leverancesikkerhed forudenen stærk faglig profil.

»Vi ser meget frem til samarbejdet med Aleris. Vi vil sikre tilbud, hvor vi sætter borgernes behov og udfordringer i centrum, og det ligger os stærkt på sinde at styrke det nære sundhedsvæsen, hvor vi som kommune koordinerer, kvalitetsudvikler og styrker samarbejdet, ikke mindst om de sårbare borgere. Med valget af Aleris får vi en erfaren samarbejdspartner, der gennem en årrække været en

anerkendt aktør på dette område«, udtaler Susanne Mortensen, formand for Social- og

Sundhedsudvalget (K).

Aleris Omsorg overtager i efteråret 2017 opgaver fra de nuværende private hjemmehjælpsfirmaer, Cura Pleje og Attendo. De nuværende hjemmehjælpsfirmaer vil understøtte og samarbejde i overleveringen af opgaven til Aleris Omsorg.

»Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Cura Pleje og Attendo. Kontrakterne udløb i foråret, og derfor er opgaven blev sendt i udbud igen. Nu byder vi Aleris Omsorg velkommen og ser frem til og forventer et tilsvarende godt samarbejde med dem til gavn for borgerne«, siger Susanne Mortensen.

Sammen med Furesø Kommunale Hjemmepleje skal Aleris udføre opgaver for ca. 1100 Furesø-borgere, der modtager hjemmehjælp. De cirka 350 hjemmehjælpsmodtagere i kommunen, der berøres af skiftet til Aleris, har modtaget orientering med oplysning om, hvordan de kan kontakte både kommunen og Aleris Omsorg direkte, hvis der er spørgsmål.

Aleris udfører også hjemmepleje i Gribskov, Ishøj, Solrød, Greve og Aarhus.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk