16. oktober 2021
Michelle Lykke Olsen er rykket fra Frk. Fryd i Farum Kulturhus til Café Cassionpeia i Galaksen. Pressefoto.
Michelle Lykke Olsen er rykket fra Frk. Fryd i Farum Kulturhus til Café Cassionpeia i Galaksen. Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt ansigt i Café Cassiopeia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt ansigt i Café Cassiopeia
Furesø - 26. september 2021 kl. 14:00

VÆRLØSE: Michelle Lykke Olsen er ny i Galaksens café, Cassiopeia og kendes allerede af mange lokale fra Frk. Fryd, der tidligere havde cafeen i Farum Kulturhus.

- Ved et enormt heldigt sammentraf stod Galaksen og manglede en ansvarlig i Cassiopeia, netop som Frk. Fryd desværre lukkede. Jeg elsker lokalområdet så det var oplagt for mig, at søge over i Galaksen, hvor de heldigvis så mig som et rigtig godt match, siger Michelle Lykke Olsen.

At Michelle har en god relation til Furesøborgere står hurtigt klart, når man besøger Café Cassiopeia. Dagligt kommer flere kunder forbi for at købe cafeens håndlavede flødeboller eller hjemmebagte kager. De kender den gode kvalitet fra Frk. Fryds køkken og kommer derfor gerne til Galaksen for den høje standard og den gode service.

Michelle står for den daglige drift, og sørger både for morgenmad, frokost, luksuskaffe og hjemmebag samt forplejning ved møder og events. Fra januar 2022 vil Michelle også stå i spidsen for fællesspisning i Café Cassiopeia, som er en tradition, der har været lagt på hylden en tid pga. corona. Men nu er Michelle og resten af Galaksemandskabet klar til at genoptage konceptet i 2022.

Rejser du til udlandet i år?