23. februar 2020
Det er denne bygning, som har inspireret Furesø Kommune til at igangsætte en lokalplan for en cafépavillon på Den Røde Plads.
gallery icon

Se billedserie

Det er denne bygning, som har inspireret Furesø Kommune til at igangsætte en lokalplan for en cafépavillon på Den Røde Plads.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye planer om café på Bymidten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye planer om café på Bymidten
Furesø - 09. maj 2019 kl. 10:06
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste måned blev området til den kommende bypark udvidet for at gøre plads til udeservering.

I denne måned skal udvalget for Byudvikling og Bolig beslutte om, der skal igangsættes en lokalplan for en pavillon med café på området.

- Udvalg for byudvikling og bolig skal beslutte, om der skal udarbejdes en lokalplan, som muliggør en cafépavillon på 180 kvadratmeter placeret på den sydlige del af Den Røde Plads i Værløse Bymidte, står der i dagsordenenen til udvalgets næste møde.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis´ oplysninger har Furesø Kommune ladet sig inspirere af Café Vivaldi på torvet i Hillerød. Det er tilsyneladende en sådan bygning, som Furesø Kommune ønsker at opføre på Den Røde Plads. Og interessen for at drive caféen skulle være tilstede.

- Furesø Kommune har oplevet en interesse for at etablere en ny bebyggelse til café- og restaurationsformål i den sydlige del af Den Røde Plads i Værløse Bymidte, hvor der anlægges en ny bypark, står der videre i dagsordenen.

Furesø Kommune ejer grunden og for at realisere et nyt byggeri vil det kræve en udbudsrunde. Det vil være muligt for vinderen af udbuddet at etablere det påtænkte projekt umiddelbart efter, udbudsprocessen er afsluttet.