11. april 2021
Martin Axkær og Zider er blevet kåret til 'månedens butik'. Privatfoto
Martin Axkær og Zider er blevet kåret til 'månedens butik'. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyåbnede Zider tog prisen som månedens butik: Vi er super stolte og glade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyåbnede Zider tog prisen som månedens butik: Vi er super stolte og glade
Furesø - 09. marts 2021 kl. 11:56
Af Jens Berg Thomsen

Stemmetallene tikkede lystigt ind, da Furesø Avis for nylig efterlyste forslag til titlen som 'månedens butik', og det stod hurtigt klart, at den nyåbnede café, Zider, på Bymidten i Værløse ville ende med sejren.

Og det var noget af en fjer i hatten for Martin Axkær, der står bag det nyåbnede sted. Zider slog dørene op så sent som sidst i januar - i år vel at mærke.

"Vi er super stolte og glade. Vi har kun haft åbent i lidt over fem uger, og så har folk været inde og stemme på os alligevel," siger han.

"Det er jo en svær tid for alle, og cafeen har jo endnu ikke alle de ting på hylderne, vi gerne vil. Lige nu har vi kaffe, kage og sandwwich som take away, men når vi for alvor åbner, håber vi på at blive et samlingssted, hvor nøgleordet er hygge. Her kan man sætte sig og spille et brætspil med sin familie, og vi kommer også til at holde mange arrangementer mange," siger Martin Axkær.

Se videoen

Sædvanligvis plejer Furesø Avis sammen med Handelsbanken Furesø at overraske den glade vinder med buket og diplom, men det har vi ikke kunnet gøre på det seneste. I stedet finder du en video, hvor Martin Axkær bliver ringet op på medhør og får den gode nyhed. Hold øje med Facebook, hvor vi snart leder efter en ny kandidat til 'månedens butik'.

Som vinder af 'månedens butik' er Zider nu med i puljen til at blive 'årets butik', hvor der vanker en præmie på 10.000 kroner. Vinderen findes blandt alle de butikker, der er blevet 'månedens butik'.

"Stort tillykke til Café Zider. I er blevet taget rigtig godt imod, selvom I er åbnet for relativt nyligt. Vi glæder os til, at I får åbnet helt og sprudler med hygge, brætspil og hvad det måtte være. Vi tror, der er brug for en café som jeres på Bymidten," siger direktør i Handelsbanken Furesø, Lonni Buch Øgard, i en video, som du også finder på Facebook.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?