26. oktober 2021
Det er alle fund fra forskellige steder i Nordsjælland og senere rykker udstillingen til Rungsted.Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Det er alle fund fra forskellige steder i Nordsjælland og senere rykker udstillingen til Rungsted.Foto: Allan Nørregaard
Foto: ALLAN NORREGAARD
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny udstilling viser arkæologiske fund fra Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny udstilling viser arkæologiske fund fra Nordsjælland

Udstillingen blev indviet mandag eftermiddag og viser fund fra blandt andet Furesø

Furesø - 17. maj 2021 kl. 15:41
Af Louise Mørch Vilster

Der behøves intet coronapas for at besøge en ny fotoudstilling, der viser 31 arkæologiske fund fra Nordsjælland. Den foregår nemlig udendørs på Værløse Bymidte, og mandag eftermiddag blev den indviet af blandt andre borgmester Ole Bondo Christensen (S).

Udstillingen er blevet til i samarbejde med Furesø Museer, og fotograf Phillip Nørgaard og Nationalmuseet har taget billederne. Den kommer til at stå i Værløse Bymidte fra d. 10. til d. 30. maj, hvorefter den flytter videre til Rungsted.

På vej til indkøb

Museums- og arkivchef hos Furesø Museer, Cathrine Kyå Hermansen, opfordrer borgerne til at stoppe op, hvis de kommer forbi, og forhåbentlig blive lidt klogere på vores fælles fortid.

"Udstillingen er udendørs, og det er fantastisk, at man kan stoppe op på vejen til at købe ind, hente børn og alt det andet vi skal nå i hverdagen og se de smukke fotos og lade sig fange ind af fortiden. Man kan bruge fem minutter eller fordybe sig i fortællingerne om de forskellige fund fra Nordsjælland. Der er blandt andet nogle meget fine fund fra Furesø," siger hun.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?