27. juli 2021
Morten Jepsen starter til august i jobbet som centerchef i Furesø Kommune. Foto: Miljøstyrelsen Sjælland
Morten Jepsen starter til august i jobbet som centerchef i Furesø Kommune. Foto: Miljøstyrelsen Sjælland
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny centerchef har fået sit ønskejob

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny centerchef har fået sit ønskejob

Morten Jepsen afløser Ellen Hvidt Thelle som centerchef for by og miljø

Furesø - 23. juni 2021 kl. 11:12

Afløseren for centerchef i Furesø Kommune, Ellen Hvidt Thelle, er nu fundet. Det bliver Morten Jepsen, der kommer fra en stilling som kontorchef i Miljøstyrelsen Sjælland, og som bliver centerchef for by og miljø. Han har også en baggrund fra planafdelingen i Helsingør Kommune, som Morten Jepsen har ledet i ni år.

"Jeg glæder mig til at være en del af den dynamik, der følger af mange og varierede samarbejdsflader, konkret myndighedsansvar og en kort afstand mellem forvaltning og beslutningstagere. Samtidig er emner som biodiversitet, miljø og klima historisk højt på dagsordenen og for en med min baggrund, er det et ønskejob at arbejde borger- og virksomhedsnært med de emner," siger Morten Jepsen i en nyhed på kommunens hjemmeside.

Morten Jepsen er født i Nibe i 1970 og opvokset i Sønderjylland. Han er uddannet cand. scient. fra biologisk Institut på Odense Universitet (nu Syddansk Universitet) og privat bor han i Helsingør med sin ægtefælle Annemarie, som har han to sønner på 16 og 20 år sammen med - samt en hund på 13 år.

Engageret og med humor

By-og kulturdirektør Claus Torp fortæller hvorfor, at ansættelsesudvalget pegede på Morten Jepsen.

"I ansættelsesudvalget var vi ikke i tvivl. Morten kommer både fagligt og ledelsesmæssigt med masser af solid erfaring. Morten har gennem årene arbejdet både med planlægning, natur og miljø samt digitalisering, og er dermed godt inde i mange af Center for By og Miljøs arbejdsområder. Morten er tydeligt et engageret menneske, og han har humor. Med Morten får vi en leder, der vil sikre, at inddragelse af borgere og erhvervsliv fortsat står centralt i centrets virke."

Morten Jepsen afløser som nævnt Ellen Hvidt Thelle, der forlader stillingen til fordel for et job som direktør i Stevns Kommune. Hun har tidligere været chefkonsulent og souschef i Miljøministeriet, planchef i Brøndby Kommune og siden 2018 centerchef i Furesø Kommune. lmv

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?