31. oktober 2020
Der er både tid og penge at spare ved at benytte Klubmodul til det administrative arbejde.
Der er både tid og penge at spare ved at benytte Klubmodul til det administrative arbejde.
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny betalingsløsning en kæmpe gevinst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny betalingsløsning en kæmpe gevinst
Opdateret 12. oktober 2015 kl. 10:25
Furesø - 12. oktober 2015 kl. 09:38
Af Jimmy Rømer

Det er hårdt arbejde af drive en idrætsforening i dagens Danmark. Det er ofte frivillig arbejdskraft, der driver idrætsforeningerne, og der skal meget arbejde til for at holde dem i live. De mange daglige udfordringer må kunne løses ved smarte digitale løsninger, mener Klubmodul, som har dedikeret sig til at gøre livet lettere for idrætsforeninger. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Lone Vorm, der til dagligt er leder af Farum Familie svøm, er en af foreningslivets ildsjæle, der tager et stort ansvar for, at Farum fortsat har en familiesvømmeklub med flere end 1000 medlemmer. Hun oplever, at det længe har været besværligt at holde styr på både medlemmer og medlemsbetaling. Det er ikke kun, når kontingentet skal opkræves, Lone Vorm brugte meget tid, men også når kontingentet ikke blev betalt.

Så kostede det både lang tid at opkræve manglende betalere, og mange penge når rykkere skulle sendes ud med posten. Lone Vorm søgte derfor efter en bedre løsning og kom i kontakt med Klubmodul, som siden 2006 har specialiseret sig i at gøre det administrative nemmere for idrætsforeninger.

Idrætsforeninger smider hurtigt over 16.000 kroner væk til betalingsudbydere, men Klubmodul har udviklet en ny betalingsløsning som en naturlig udvidelse af Klubmodul, der er tilgængelig for alle nuværende brugere af Klubmodul. Denne udvidelse effektiviserer driften endnu mere i Farum Familie svøm. Klubmodul anvendes allerede af mere end 1000 foreninger landet over, og denne nye betalingsløsning er allerede i brug hos 400 foreninger indtil videre. Klubmodul gør, at al administration kan styres fra én platform, lige fra oversigt over medlemmer til kontingentopkrævning.

Dog har det aldrig været før været muligt at samle alle kortbetalinger ét sted gratis. Jesper Weltström, direktør i Klubmodul forklarer:

- Det er nu muligt både at betale med Visa/Dankort, MasterCard, MasterCard Debit samt de fleste kendte kreditkort. Derved sparer foreningerne abonnementer til flere betalingsudbydere og indløsere, der ellers hurtigt løber op i mange tusinde kroner årligt. En forening på cirka 1000 medlemmer vil typisk have udgifter for cirka 16.000 kroner årligt forbundet med disse kreditkort aftaler. Det er prisen på transaktioner samt abonnementer, der løber op. Med Klubmoduls betalingsløsning sparer klubberne mange tusinde kroner i gebyrer til betalingsudbydere.

Lone Vorm sparer en hel dags arbejde og slipper for fakturaer.

Én samlet betalingsløsning gør, at klubberne nu har overblik over, om klubbens medlemmer betaler kontingent. Det er hun imponeret over. Hun sparer nemlig ikke kun penge med Klubmoduls betalingsløsning men også utrolig mange timer.

- Førhen sendte jeg 800 breve ud to gange årligt. Jeg sparer minimum en hel dags arbejde ved ikke længere at skal sende 1200 fakturaer. Men jeg sparer ikke kun tid ved, at mine medlemmer nu kan betale med dankortet online. Jeg sparer også penge ved, at det er hurtigere at indkræve penge, når folk ikke har betalt sit kontingent. Det gør en kæmpe forskel for mit arbejde, forklarer Lone Vorm.

I dag er flere end 1000 klubber og foreninger oprettet på Klubmodul, og Jesper Weltström ser hele tiden muligheder for at udvikle og optimere klubbernes administrative arbejde:

- Vi har oplevet stor frustration fra foreningerne, da der tidligere ikke har eksisteret en løsning på dette betalingsproblem. Det har været helt uoverskueligt. Både tidsmæssigt og økonomisk. Vores mission er at fjerne denne frustration, så i fremtiden kigger vi også på, hvordan det kan blive lettere og sjovere at drive en klub eller en forening, siger han.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?