29. oktober 2020
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nummerplader tapet over - Politihunde fanger tyve på flugt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nummerplader tapet over - Politihunde fanger tyve på flugt
Opdateret 27. september 2020 kl. 11:50
Furesø - 27. september 2020 kl. 11:39
Af Lars Sandager Ramlow

Cykeltyve trækker normalt ikke de store overskrifter, men når tyvene kører i to kassevogne med nummerpladerne tapet over, og når der sker en anholdelse af fire unge mænd efter en biljagt, så vækker det lidt mere opsigt. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Natten til søndag klokken 00.48 modtog Nordsjællands Politi et tip fra Øster Allé i Værløse, hvor en borger havde observeret en hvid kassevogn, og »flere mænd« i færd med at stjæle cykler.

- Vi sender flere patruljer til adressen, hvor en hvid kassevogn med over-tapede nummerplader forsøger at stikke af. Vi får dog standset vognen og anholdt to mænd. I det samme får vi en melding om, at der også er en anden kassevogn med skjulte nummerplader. Også den stikker af, da vi træffer den, og det bliver til en længere »eftersættelse« fra Værløse over Ballerup og Herlev, inden kassevognen forulykker i Glostrup. To unge mænd prøver at løbe fra stedet, men heldigvis har vi en hundepatrulje med, og hundene får hurtigt standset mændene, fortæller vagtchef i Nordsjællands Politi, David Borchersen.

Han oplyser, at de fire unge mænd er i alderen 17-23 år og alle fra den københavnske vestegn.

- I kassevognene finder vi både lad-cykler, el-cykler og flere andre tyvekoster. Derudover har den ene af de unge mænd en del kontanter på sig, som, vi mener, stammer fra et indbrud på vestegnen. Jeg kan også fortælle, at en af de unge blev sendt til skadestuen, hvor han fik plastre på og ordineret penicillin efter kontakt med en af politihundene. Det var vist ikke så alvorligt, siger David Borchersen til Frederiksborg Amts Avis.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?