14. august 2018
cof
cof
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu skal den store gris spises

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu skal den store gris spises
Opdateret 08. juni 2018 kl. 10:12
Furesø - 08. juni 2018 kl. 09:47
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skolelandbrugets store gris er blevet slagtet, og Kødsnedkeren har lavet grillpølser af kødet. Der er lavet fire forskellige slags, som der kan smages på søndag den 10. juni kl. 11 til 14.

- Der bliver tændt op i bålhusets grill og på den kan alle lave sig en smagsprøve og bage et lille brød. Der er mulighed for at købe en pakke eller to af grillpølserne med hjem, fortæller Susanne Lund-Larsen fra Skolelandbruget i Farum.

Men der sker meget på Skolelandbruget i denne tid.

- Bierne har været rigtig flittige i den varme maj måned. Skolelandbrugets biavler har hentet den første honning fra bierne. Den nyslyngede og flydende honning kan købes på søndag, lyder det fra Susanne Lund-Larsen.

Foruden grill og honning, er der mulighed for at se hvor store forårets lam og kid er blevet eller hygge sig med en kanin eller et marsvin.

Søndagens åbent hus er det sidste inden sommerferien.

Skolelandbruget åbner igen til Høstmarkedet søndag den 19. august.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk